18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Opwarmertje voor het echte werk: Parkpop Downtown

Opwarmertje voor het echte werk: Parkpop Downtown

0
Opwarmertje voor het echte werk: Parkpop Downtown

Den Haag is een nieuw muziekfenomeen rijk in de vorm van Parkpop Downtown, een opwarmer op de vrijdag voor het eigenlijke festival.

Hoe mooi een high-end installatie ook klinkt, eigenlijk gaat er niks boven live muziek. De festivalmaanden zijn gelukkig in aantocht en u kunt uw hart an ook weer ophalen. Parkpop is natuurlijk een oude bekende en vindt dit jaar plaats op 25 juni. Nieuw dit jaar is het daaraan ‘toegevoegde’ Parkpop Downtown. Ter opwarming voor het weekend zorgt dit evenement voor een divers muzikaal programma in de Zwarte Ruiter, September, Parkroad Café, Paardcafé en de grote en kleine zaal van het Paard, compleet in de stijl van het festival zelve. Hiermee is het popweekend waarin ook Night at the Park (24 juni) en het Haagse muziekfestifal zélf (25 juni) vallen, compleet.

Line-up

Onder andere Therapy?, Jaskelis, Forever Saturday en Def Americans zijn op 23 juni vanaf 21.00u te zien. Voorafgaand wordt het publiek op de Grote Markt vanaf 18.00u alvast opgewarmd door o.a. Convoi Exceptional en Bakker & Lutz. Vanaf 23.00u kan er doorgefeest worden in het Paard tijdens ‘80’s 90’s Nullies’. Voor de volledige line-up van de Downtown-avond kunt u hier terecht. Hopelijk wordt ‘de nieuweling’ een succesnummer, want aan live muziek is er nooit genoeg.