12.1 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Personal Audio Sbooster – High End Munchen 2017

Sbooster – High End Munchen 2017

2
Sbooster – High End Munchen 2017

Het Nederlandse merk Sbooster maakt al jaren high-end voedingen voor talloze hifi-apparaten die gebruik kunnen maken van externe voedingen. Op de High End Munchen 2017 laten zij een nieuw product zien: de Ultra Pro. Deze ‘add-on’ voor de voedingen is speciaal bedoeld voor dc-dc voedingen. Wiebren Draaijer – eigenaar van Sbooster – legt uit hoe het werkt.

De markt van hoofdtelefoons is in zéér rap tempo aan het vergroten. En niet alleen in het betaalbare segment, maar ook in het high-end segment. Dat maakt het een zeer interessante groeimarkt voor accessoires en tweaks. Denk aan betere externe voedingen. Zoals de Sboosters. Wij werken al langer met deze producten en hebben al regelmatige geconstateerd dat ze een hoorbare verbetering brengen ten opzichte van de standaard – vaak schakelende – voeding.

Nu heeft Sbooster een verbeterde versie van de voeding uitgebracht. En een aangepaster ‘add-on’: de Ultra Pro. Deze is speciaal ontwikkeld voor dc-dc voedingen. De Ultra Pro is veel sneller en kan daardoor een verbetering van detail en resolutie realiseren. Wij hebben – kort – geluisterd naar hun set-up die bestaat uit een Focal Elear, gecombineerd met electronica van onder meer iFi en moeten zeggen: wow. Het is direct hoorbaar hoe snel en gedetailleerd het klinkt. Kortom: we kijken uit naar een review-sample!

Video Sbooster High End Munchen 2017

2 REACTIES