13.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Ketelaar Hifi & JK Acoustics vieren 40-jarig jubileum

Ketelaar Hifi & JK Acoustics vieren 40-jarig jubileum

0
Ketelaar Hifi & JK Acoustics vieren 40-jarig jubileum

Ketelaar Hifi en JK acoustics vieren deze week hun 40-jarig jubileum. Het is voor de huidige eigenaar een mooi moment om een stapje terug te doen.

Veertig jaar succesvol overleven in de high-end audiowereld is een mooie prestatie. Het lukte Ketelaar Hifi en JK acoustics met glans. De huidige eigenaren Johan en Hennie Ketelaar grijpen dit jubileum aan om een stap terug te doen. Het bedrijf wordt overgedragen aan hun zoon Marthijn en zijn vrouw Marloes. De jubileumcombinatie van de twee bedrijven is overigens niet zo heel vreemd, want nauw verweven met elkaar. Marthijn Ketelaar ontwerpt namelijk al heel lang JK audioapparatuur.

Feest

Bij een jubileum hoort natuurlijk een feest. En dat vindt plaats op vrijdag 9 juni van 10.00 uur tot 20.00 uur. Mocht die dag u niet lukken, dan is er geen man overboord, want ook zaterdag 10 juni wordt het jubileum gevierd, nu van 10.00 uur tot 17.00 uur. Vanzelfsprekend horen bij een jubileum ook interessante nieuwtjes. Daarom worden tijdens deze dagen de nieuwe uitvoeringen van de JK Ultimate3 DAC  en de JK Ultimate3 Pre en de Createch III luidspreker geïntroduceerd. Ook is er in de hele maand juni een mooie 15% korting op alle JK acoustics luidsprekers. Meer info hier en hier.