11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Personal Audio LG G6+ aangekondigd met quad DAC

LG G6+ aangekondigd met quad DAC

0
LG G6+ aangekondigd met quad DAC

Goed en slecht nieuws: LG heeft een vernieuwde versie van de G6 smartphone aangekondigd met quad DAC. Edoch: niet in onze contreien verkrijgbaar.

LG heeft – net als veel andere Aziatische bedrijven – een toch altijd wat aparte tactiek. In de zin van dat mooie features vooral voor de thuismarkt als extraatjes uitgebracht worden op geselecteerde modellen. Zo ook de vers aangekondigde G6+ smartphone. Een intern onder handen genomen update van de standaard G6. Behalve dat er nu 128 GB aan opslag beschikbaar is en 6 GB RAM, is ook het geluid onder handen genomen. In de plus-versie treft u een 32 bits quad DAC aan. Inderdaad: deze feature was óók al beschikbaar in de G6. Maar wederom alleen in Aziatische landen. Zouden ze daar betere oren hebben?

Hoop?

Toch lijkt LG met de G6+ begrepen te hebben dat er ook buiten Azië behoefte is aan beter geluid. Als het goed is wordt het vernieuwde toestel namelijk ook in de VS uitgerold. Een en ander blijft echter nog wat onduidelijk, dus het kan zomaar zijn dat het wederom een toestel wordt voor alleen de thuismarkt. Als u deze mobiel toch echt heel erg graag zou willen hebben, loont het wellicht de moeite om over een poosje eBay eens af te struinen. Wat de G6+ versie uiteindelijk moet gaan kosten is nog niet bekend.