10.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Linn Sondek LP12 ‘voedingsleer’ show

Linn Sondek LP12 ‘voedingsleer’ show

2
Linn Sondek LP12 ‘voedingsleer’ show

Een goede voeding geeft de Linn Sondek vleugels. Precies over dat thema gaat de ‘voedingsleer’ show bij Beter Beeld & Geluid op 24 juni.

Dat een goede voeding belangrijk is voor alles wat leeft, moge bekend zijn. Gezond eten zorgt ervoor dat mens, dier en plant goed presteren en zich fit voelen.
Zo is het ook bij de Linn Sondek LP12 platenspeler. Weliswaar geen levend wezen, maar met een betere voeding presteert deze gewoon veel beter. En dát is weer goed voor de bezitter die zich nog meer met z’n favoriete muziek kan voeden. En zo is de cirkel rond, aldus Beter Beeld & Geluid. Zij organiseren op 24 juni een show rondom de optimale voeding voor de LP12.

Veel luisteren

Vanaf 13:00 uur houdt Beter Beeld in zijn vestiging te Zevenbergen weer ‘een ouderwets leerzame en gezellige Linn Sondek LP12 show waarin wij dieper ingaan op alle mogelijke voedingen voor de LP12 en onze ‘Editions’’. U hoort zo vele verschillende uitvoeringen van de LP12, wat een uniek inzicht geeft in deze tijdloze klassieker. Geschikt voor zowel LP12 beginners als gevorderden.

Primeurtje erbij

Tijdens de show vindt ook ook een primeur plaats in de vorm van de Tranquility van Tiger Paw. Dit is een heel betaalbare maar wel serieuze upgrade voor elke LP12, aldus Beter Beeld & Geluid. De organisatie laat u graag zien – maar vooral horen- wat het is. Toegang tot de show krijgt u op basis van een voorinschrijving via Eventbrite. Schrijf u dus snel in om verzekerd te zijn van een plek. Ook adviseert de organisator om op tijd te komen. Vooral omdat het leuk en leerzaam is om alle ‘stappen’ gehoord te hebben! U vindt de zaak op het volgende adres:

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
tel: 06 29 00 05 82