17.8 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Synergistic Research – High End Munchen 2017

Synergistic Research – High End Munchen 2017

1
Synergistic Research – High End Munchen 2017

Een van de wat meer afwijkende demo’s op de High End in Munchen was te vinden in de luisterruimte bij Didit High End. Daar stond niet alleen de dac van Didit, maar ook een set met tuning van Synergistic Research. Zij tunen met zaken als rf-straling, acoustische kegeltjes en andersoortige ‘voodoo’. Wij waren sceptisch, maar na de demo…

Ja… het werkt. Of de rf-tuning boxes werken, weten we niet. Maar de kleine, metalen kegeltjes werken wel degelijk. We horen een ‘voor’ en ‘na’ demo, waarbij duidelijke verschillen in de viool te horen zijn. En dat allemaal met alleen maar ‘tuning kegeltjes’ op de speaker. Ongelooflijk. Maar waar…

Weet dat wij al contact met Synergistic Research hebben voor wat review-exemplaren. Want dit willen we zeker een keer in onze eigen ruimte horen!

Video Synergistic Research

1 REACTIE

  1. Inmiddels werken we bij Audiotweaks al enige jaren met deze “tuning kegeltjes” van Synergistic Research. Zowel in onze luisterruimte alsook tijdens onze demonstraties op o.a. de X-fi show en de High End in München de afgelopen jaren. Voor wie het wil ervaren maken we graag tijd vrij. Het kan vaak net dat extraatje zijn dat je nodig hebt in een onwillige ruimte.