11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Synergistic Research nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland

Synergistic Research nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland

1
Synergistic Research nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland

De producten van Synergistic Research zijn vanaf nu ook in ons land verkrijgbaar. Kies uit onder meer power conditioners, kabels en zekeringen.

Onlangs heeft Kemp Elektroniks de distributie verworven van het Amerikaanse Synergistic Research. Zoals de naam reeds doet vermoeden, ziet deze firma uw audiosysteem als één geheel. Hoofddoel daarbij is dat de diverse producten en componenten elkaars werking aanvullen en versterken. Het uitgebreide programma omvat onder andere power conditioners, kabels, akoestische tweaks en resonatoren maar ook zeer fraai klinkende zekeringen, zo laat de kersverse distributeur weten.

Optimaal afstemmen

Bij het koppelen van audio-componenten onderling kunnen storingen geïntroduceerd worden. Gebruik van goed afgeschermde kabels voorkomt al een hoop ellende. Maar eigenlijk beginnen de problemen al direct bij de netaansluiting van een apparaat. De netspanning is tegenwoordig voorzien van een flinke dosis HF-vervuiling. Met een power conditioner zuivert u de netspanning en voorkomt u dat storingen een audio-component binnendringen. Zelfs zekeringen kunnen voor storingen zorgen. Al was het alleen maar vanwege corrosie die ontstaat tussen zekeringcontacten en zekeringhouder. Het zijn precies dat soort dingen waar het productassortiment van Synergetic Research iets aan kan doen. Voor de perfectionist dus!

1 REACTIE

  1. Jeetje, dat zijn wel aardige prijzen voor een zekering. Heb ik het mis dat het om 5 stuks gaat? Dan is het nog wel een betaalbare prijs.

    Ik begrijp niets van de “Synergistic Research HFT Resonators” en de “Synergistic Research ECT Resonators”. Die knoopjes gewoon in de kamer zetten en voilà, je kamer is akoestisch perfect? Zou wel een uitkomst zijn en heel wat ruimte schelen om je luisterruimte aan te passen. En als het inderdaad werkt scheelt het ook nog erg veel geld al zou je denken dat 5 kleine knoopjes voor €247,11 wel erg duur is. Dat valt in het niet met ouderwetse aanpassingen.

    Kortom, ik hoop echt dat jullie de mogelijkheid krijgen om de producten van Synergistic Research uit te testen voor een review. Ben echt heel erg benieuwd naar jullie eventuele bevindingen en ik kan ernaast zitten maar denk dat jullie ook erg benieuwd zijn;-)