11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Synology breidt garantie uit in Benelux

Synology breidt garantie uit in Benelux

4
Synology breidt garantie uit in Benelux

Synology breidt haar garantieregeling uit in 28 extra landen, waaronder Nederland en België. Extended Warranty biedt u 2 jaar extra zekerheid.

Extended Warranty is een aanvullende hardware-garantie van twee jaar op de nieuwste Synology DiskStations DS1517+, DS1817+ en de uitbreidingsunit DX517. Deze garantie komt bovenop de standaardgarantie van drie jaar. De service is door de uitbreiding van vandaag in 53 landen beschikbaar. De uitgebreide garantie is op dit moment alleen beschikbaar – zo lezen we op de informatiepagina – bij deelnemende verkopers en distributeurs. Elk nieuw aangekocht model wordt momenteel geleverd met uitgebreide garantieservice en moet binnen 30 dagen na aankoop worden geregistreerd. Aanvullende locaties en aankoopopties zullen weldra beschikbaar zijn.

Extra service

De fabrikant meldt: ‘De NAS-devices van Synology zijn ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn en ontworpen om gegevens te beschermen. Door verschillende toepassingen voor databescherming zoals BTRFS, snapshots en uitgebreide backup-oplossingen te combineren, biedt een NAS van Synology meerdere mogelijkheden voor gebruikers om data veilig en toegankelijk op te slaan. De uitgebreide garantieregeling is een extra service bij de aankoop van de nieuwste NAS modellen in 53 landen. Synology werkt continu aan de uitbreiding van zowel het aantal landen als het aantal devices dat onder de regeling vallen’.

4 REACTIES