11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi Jeff Poggi nieuwe CEO bij McIntosh Group

Jeff Poggi nieuwe CEO bij McIntosh Group

0
Jeff Poggi nieuwe CEO bij McIntosh Group

De McIntosh Group heeft Jeff Poggi aangesteld als nieuwe CEO. Hij zal zich gaan focussen op het segment car audio, ofwel geluid voor in de auto.

De McIntosch Group beschouwt car audio als een segment waarin groei valt te verwachten en behalen. De nieuwe CEO Jeff Proggi zal zijn focus dan ook daar gaan leggen. Daarnaast zal hij zich gaan bezighouden met de afdeling Lifestyle. Daarmee krijgt hij de directe leiding over de merken Sonus Faber, Sumiko en Audio Research. Deze vallen allemaal onder het bedrijf. Poggi is overigens een veteraan op het gebied van audio. Voordat hij aantrad in z’n nieuwe functie werkte hij twintig jaar bij Bose en Harman. Hij is tevens een bekende naam in de car audio-industrie. Bij Bose was hij hoofd van de afdeling General Motors en ook bij Harman hield hij zich bezig met deze tak van sport.

Blij

Als vanzelfsprekend is McIntosh positief over de nieuwe CEO: ‘Jeff zal een aanwinst zijn voor het uitrollen van onze car audio-strategie. Hij heeft eerder wereldwijd operende teams geleid. Hij is een charismatisch en getalenteerde zakelijk leider, die het management verder zal verbeteren en structureren om onze gezamenlijke doelen te behalen’. Waarvan akte. De McIntosh Group omvat de (deels al genoemde) merken Audio Research, McIntosh, Pryma, Sonus Faber, Sumiko en Wadia.