20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Meridian Reference 800/MQA show

Meridian Reference 800/MQA show

0
Meridian Reference 800/MQA show

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid een Meridian Reference 800 show met de nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte en minimale globale terugkoppeling waanzinnig goed.

Ook gaat Beter Beeld en Geluid opnames demonstreren in het nieuwe en zeer veelbesproken MQA geluidsformaat. Deze nieuwe standaard is ontwikkeld door onder andere Bob Stuart – de ontwikkelaar van Meridian – en belooft een nog beter geluid dan bestaande hoge resolutie bestanden. Horen is geloven, dus ga zeker even langs als je de kans hebt!

Wat staat er allemaal

Allereerst de Reference 857 in combinatie met de 818V3 Reference Audio Core op de prachtige Vivid Audio Giya G2. Zo zijn we er zeker van dat alle dynamische eigenschappen van de versterker zo goed mogelijk tot hun recht komen. Verder staat er de 218 op Meridian DSP5200 SE luidsprekers.

Waar en wanneer?

U bent welkom op 22 juli vanaf 13:00 uur ’s middags in Hilversum

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum