11.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Streaming Audio PS Audio Bridge II update brengt MQA en Tidal

PS Audio Bridge II update brengt MQA en Tidal

0
PS Audio Bridge II update brengt MQA en Tidal

Goed nieuws voor bezitters van PS Audio apparatuur voorzien van de Bridge II. Via een update krijgt u MQA en Tidal in handen.

Een update voor de Bridge II van PS Audio zorgt voor MQA-compatibiliteit en toegang tot Tidal. Wat MQA betreft gaat het om full MQA unfolding tot een kwaliteit van 192 kHz / 24 bit. De update is interessant voor bezitters van apparatuur gewapend met de Bridge II. Dat zijn de DirectStream, DSJ en PerfectWave DAC’s. U vindt hier een uitgebreide handleiding over hoe u de update aanvraagt en installeert. Overigens kost de extra functionaliteit u niets, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Huron OS van PS Audio

Afgelopen maand lanceerde PS Audio ook al Huron OS voor de DirectStream en DSJ DAC. Dit nieuwe en geoptimaliseerde besturingssysteem leverde onder meer de voorbereidingen voor MQA. De Bridge II-update maakt die set nu compleet. Met als extra bonus toegang tot de streams van Tidal. Daarmee zijn de genoemde systemen weer helemaal bij de tijd en klaar voor de toekomst. En veel luisterplezier natuurlijk.