Net als in de platenzaak: de CLIC Design Vinyl Store

3
De CLIC Design Vinyl Store

Voor vinylliefhebbers is het zoeken in de platenbak in een winkel een plezier; vanaf nu kan dat ook thuis met de Vinyl Store van CLIC Design.

Als u regelmatig platen koopt, kent u vast wel die handige bakken in de platenzaak, waar u snel doorheen ‘bladert’. Iets dergelijks is nu thuis ook mogelijk dankzij de Vinyl Store. Dit is een nieuw meubel van het Deense CLIC Design. De truc zit hem in een opening aan de bovenkant van de Vinyl Store. De hoogte van de onderliggende plank – waar de LP’s op staan – is verstelbaar. Zo kunt u dus zelf bepalen hoe ver de platen uit de bak steken. Afhankelijk van de diepte van het meubel passen er tussen de 60 en 90 LP’s in.

Soudbar

Ook nieuw in de collectie van CLIC Design is de 230S. Dit is een meubel dat plaats biedt aan een soundbar én alle AV-apparatuur die rondom een tv zijn te vinden. De kastdeur is gemaakt van akoestisch doorlatend materiaal. Hierdoor kan alles netjes uit het zicht gehouden worden en ontstaat een complete en compacte oplossing voor alles wat beeld en geluid betreft. Naast de kleuren zwart, wit en donker grijs is er nu een lichtgrijze tint toegevoegd aan het assortiment. De S modellen zijn daarnaast verkrijgbaar in een limited edition groene tint. De Cover Plates zijn vanaf nu ook in een Messing variant verkrijgbaar voor een luxueuze uitstraling. Tot slot presenteert de fabrikant ook nog een meubel met lade waar u een short-throw projector in kunt plaatsen.

3 REACTIES