19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Primeur Harbeth M30.2 40th Anniversary tijdens X-Fi 2017

Primeur Harbeth M30.2 40th Anniversary tijdens X-Fi 2017

0
Primeur Harbeth M30.2 40th Anniversary tijdens X-Fi 2017

Tijdens de X-Fi Audio Show op 30 september en 1 oktober aanstaande, zal de Harbeth M30.2 40th Anniversary zijn primeur beleven in kamer 26, de luisterruimte van Wim van Rodenburg van Audiomaat.

Goed, laten we voor deze keer letterlijk de woorden uit het persbericht overnemen. Want er zit toch een kern van waarheid in de navolgende zin. De M30.1 van Harbeth mag namelijk gerust een levende legende worden genoemd. Er zijn maar weinig luidsprekers die in zo korte tijd zoveel roem hebben vergaard. Zowel The Absolute Sound als Stereophile zijn vol lof over deze monitoren en zeer terecht. Er klinken slechts weinig tot geen luidsprekers zo open en tegelijkertijd zo volkomen natuurlijk. Of zoals Paul Seydor ze beschreef: ‘The Harbeth Monitor 30.1 is the best compact two-way speaker system I have ever heard, regardless of design type, cost, or complexity’.

Harbeth M30.2 40th Anniversary

Vanwege het 40-jarig bestaan van Harbeth, brengt het bedrijf bijzondere ’40th Anniversary Limited Editions’ uit van hun modellen. Eerder werden de SHL5 Plus en M40.1 in een bijzondere walnoot uitvoering uitgebracht, met diverse interne verbeteringen. Nu is ook de M30.1 aangepakt en omgedoopt tot ‘M30.2 40th Anniversary Limited Edition’. De bijzondere eigenschappen van deze luidspreker zijn als volgt:

  • Prachtig nieuw fineer – ‘zilver eucalyptus’
  • WBT-Nextgen aansluitingen
  • Tweeter met nieuwe zilverkleurige look
  • Speciaal voor audio in de UK vervaardigde polypropyleen condensatoren
  • Ultra-pure OFC ’40th Anniversary’ interne bekabeling
  • Magnetische badges op de grille
  • 40th Anniversary metalen plaquettes op voor- en achterzijde luidspreker

Primeur Harbeth M30.2

Met veel liefde zal Wim Rodenburg van Audiomaat deze luidsprekers als primeur voor Nederland laten horen op zijn eigen onvolprezen wijze. Kom dus langs in kamer 26 tijdens X-Fi!