10.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Viertron gaat verhuizen naar een nieuwe locatie

Viertron gaat verhuizen naar een nieuwe locatie

0
Viertron gaat verhuizen naar een nieuwe locatie

Viertron laat weten dat het vanaf 25 september naar een nieuwe locatie te Barendrecht verhuist.

Viertron is in 1977 opgericht in Rotterdam door Peter Viergever. In 1984 betrok Viertron het zelf ontworpen pand aan het Zuideinde 2-6 in Barendrecht dichtbij Rotterdam op het toen gloednieuwe industrieterrein ‘Dierenstein’. In die tijd compleet op maat gemaakt met eigen magazijn, technische dienst, showroom en kantoor.

Toe aan iets nieuws

Nu, 33 jaar later, is Viertron toe aan een nieuwe werkomgeving, die meer past bij deze tijd. ‘Wij voorzien in de modernste automatisering voor woon- en werkomgevingen, het wordt tijd dat wij ook werken in een Smart omgeving. Een smart omgeving waar muziek, gemak, comfort, veiligheid, maar vooral duurzaamheid centraal staat. Die plek hebben we gevonden…’, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Duurzaam

Per 25 september verhuist het bedrijf dan ook naar het Velo industrie terrein in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 bij de Oude Maas. Een bijzonder industrieterrein waar gezocht is naar oplossingen om bijdrage te leveren aan duurzame impact, niet alleen op korte termijn maar juist ook op langere termijn; Sociale duurzaamheid (People), Ecologische duurzaamheid (Planet) en Economische duurzaamheid (Profit). ‘Voor ons een gezonde nieuwe werkomgeving. We hebben veel zin in deze nieuwe omgeving die past bij de visie op ons bedrijf’, zo meldt Viertron.

Het nieuwe adres is vanaf 25 september 2017 :

Viertron b.v.
Achterzeedijk 57 – 40
2992 SB BARENDRECHT

Telefoonnummer en emailadres blijven ongewijzigd:
Tel. 0180-618355 & [email protected]
Verder is de website van het bedrijf eveneens vernieuwd.