Graham Slee PSU1 in aanbieding bij Simply Audio

0
Graham Slee PSU1 in oktober in de aanbieding bij Simply Audio

Fikse kortingen zijn natuurlijk altijd leuk, dus mocht u toevallig op zoek zijn naar de Graham Slee PSWU1 dan kunt u uw slag slaan bij Simply Audio.

Voor alle Graham Slee phonostage of headphone amps eigenaren heeft Simply Audio – de nieuwe importeur van dit merk – in de maand oktober de PSU1 in de aanbieding. De PSU1 is een upgrade ten opzichte van de standaard switched mode PSU. ‘Het muurwratje zoals wij dat graag noemen’, aldus de importeur. De PSU1 is een lineaire voeding met meer afvlakking en capaciteit in vergelijking met de standaard switched mode adapter. Hoorbaar resultaat is meer rust, presence en detail ten opzichte van de standaard PSU.

Korting of kabel

Heeft u zich als eigenaar van een Graham Slee product altijd al eens afgevraagd wat een PSU1 meer heeft te bieden dan de standaard ‘muurwrat’? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd dit bij Simply Audio te komen beluisteren. Desgewenst kunt u de PSU1 lenen middels het daar geldende ‘Try before you buy’-programma. Zo kunt u het effect zelf op uw gemak thuis in uw eigen set beluisteren. In de maand oktober kost een Graham Slee PSU1 voeding bij Simply Audio geen 250 euro, maar 200 euro. In plaats van de 50 euro korting op de PSU1 kunt u ook kiezen kiezen voor een gratis Black Rhodium OPUS interconnect t.w.v. 75 euro bij aanschaf van een PSU1.