12.8 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Streaming Audio KEF LS50 Wireless speelt Spotify Connect

KEF LS50 Wireless speelt Spotify Connect

1
KEF LS50 Wireless speelt Spotify Connect

KEF heeft nieuwe firmware uitgebracht voor de LS50 Wireless speakers; na een update spelen ze zelfstandig streams van Spotify Connect.

Als u de nieuwste firmware voor de KEF LS50 Wireless speakers installeert zit u muzikaal gezien goed. Vanaf dat moment is het namelijk mogelijk om muziek uit een database van meer dan 30 miljoen tracks rechtstreeks op de KEF’jes af te spelen. Het betekent dat een doorlopende verbinding vanaf een smartphone of tablet niet meer nodig is. Die smartphone wordt simpelweg een luxe afstandsbediening waarmee u muziek selecteert. De voordelen van deze werkwijze spreken voor zich. Ten eerste vormt het afspelen van Spotify-tracks geen aanslag meer op de batterij van uw mobiel. Maar ook als u even de kamer uitloopt of een telefoontje ontvangt blijft de muziek ononderbroken doorspelen.

Ook app updaten

Overigens dient u behalve de firmware van de speakers ook de bijbehorende app te updaten. Het is de combinatie die het hem doet. Sowieso beschikt een setje LS50 Wireless al over een scala aan mogelijkheden. Behalve draadloos afspelen van content staan ook diverse ingangen ter beschikking. U kunt er dus alle kanten mee op. Meer dan ooit na de update. Alpha Audio voelde de speakers al eerder uitgebreid aan de tand.