10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Lange Nacht der Ohren in Berlijn valt samen met CanJam

Lange Nacht der Ohren in Berlijn valt samen met CanJam

0
Lange Nacht der Ohren in Berlijn valt samen met CanJam

Heel stevige hifi-liefhebbers moeten vooral het komend weekend vrijhouden voor een trip naar Berlijn. En daar genieten van de Lange Nacht der Ohren.

De Berlijnse Lange Nacht der Ohren is een waar festijn voor liefhebbers van de betere hifi. Het bijzondere aan dit evenement is ten eerste het tijdstip. Voor alweer de tiende keer op rij openen Berlijnse hifi-winkels op 4 november tot middernacht hun deuren. Dan is er het aantal deelnemers dat een zeer breed spectrum aan te beluisteren apparatuur zal presenteren. Omdat Berlijn een tamelijk grote stad is, zijn gratis shuttlebussen ingezet waarmee u snel en makkelijk tussen de deelnemers kunt reizen. Behalve luistersessies staan er ook workshops en voordrachten op de rol.

Deelnemers

De hifi-shops die aan deze editie van de ‘nacht der nachten’ meedoen zijn:

  • AudioForum
  • Boxen Gross
  • einklang hifi
  • HIFIplay
  • HiFi Studio 10
  • King Music
  • Max Schlundt Kultur Technik
  • PhonoPhono

Dat we hier wat extra aandacht aan het evenement besteden heeft overigens een reden. De Lange Nacht der Ohren vindt namelijk in hetzelfde weekend plaats als CanJam Europe. En die wordt dit jaar voor het eerst ook in Berlijn gehouden. Kortom: er valt meer dan genoeg te beleven in het weekend van 4 en 5 november aldaar.