12 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Serious shit: toilet met Dolby Atmos-installatie

Serious shit: toilet met Dolby Atmos-installatie

0
Serious shit: toilet met Dolby Atmos-installatie

Uw Hifi Choice viert de opening van zijn gloednieuwe demoruimte op een bijzondere manier in de vorm van een feest met een Dolby Atmos-toilet.

Altijd al van een deuntje goede muziek op de wc willen genieten? Dan kan dat op vrijdag 3 november van 19.00 uur tot 22.00 uur bij Uw Hifi Choice aan de Steenhoffstraat 15 in Soest. De zaak is namelijk bezig een wereldrecordpoging te wagen, en die draait om dat Atmos-toilet, ‘s werelds eerste. Als u een bezoekje aan de high-end wc brengt krijgt u muziek uit 11 speakers op één vierkante meter te horen. Een toch wel bijzondere ervaring. Overigens worden gebruikers van het toilet gefilmd, om daarmee een viral video samen te stellen. Zorg dus voor netjes gekamde haren en een gestreken overhemd, voor u het weet bent u wereldberoemd.

14 jaar

De recordpoging van Uw Hifi Choice valt samen met het 14-jarig bestaan van het bedrijf. Dubbel feest dus eigenlijk. Het is 3 november koopavond, dus u kunt vrij binnenlopen. Echter, wilt u ook deelnemen aan de ‘toilet party’, dan is het noodzakelijk om u even aan te melden. Dat kan op de speciale Facebook-pagina, die overigens op moment van schrijven van dit bericht nog niet actief is.