Anthem & Paradigm demodag bij Van Duppen Audio

0

Zaterdag 11 november geeft Van Duppen een show rondom producten van Anthem en Paradigm. Een feestje volgens Van Duppen, want het gaat om twee heerlijke, Canadese merken. Merken die gemeen hebben dat ze je iedere keer weer het gevoel geven ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert, of de sensatie beleeft van high-end surround-sound.

Anthem kennen we natuurlijk wel. Het merk is bekend vanwege de prima surround-oplossingen mét actieve room correctie. Ook wel Anthem Room Correction. Paradigm is een Canadese fabrikant van hoogwaardige luidsprekers. Een prima combinatie natuurlijk, aangezien ze ook binnen dezelfde groep vallen en dus heerlijk kunnen combineren. 

Bij de show is ook importeur Penhold aanwezig om u te verwennen met indrukwekkende demo’s en uitleg te geven over alle technologie die schuil gaat achter deze fraaie en geavanceerde producten.

Surround en stereo

De demo’s in stereo en surround worden afgespeeld op de krachtigste speakers uit de Paradigm Prestige luidsprekerlijn, de 95F, 55C en Prestige subwoofer. Een super dynamisch systeem dus, dat uiteraard perfect is ingeregeld met Anthem ‘s in eigen huis ontwikkelde kalibratiesysteem ARC (Anthem Room Correction).