11.5 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Winkels AudioPerfect demozondag rondom Musical Fidelity – JM Reynaud

AudioPerfect demozondag rondom Musical Fidelity – JM Reynaud

3
AudioPerfect demozondag rondom Musical Fidelity – JM Reynaud

Het Belgische AudioPerfect organiseert komende zondag een demomiddag rondom de volgens hen bijzonder goed passende combinatie Musical Fidelity – JM Reynaud.

Komende zondag vindt weer een demomiddag plaats bij het Belgische AudioPerfect. Centraal staat de combinatie Musical Fidelity – JM Reynaud. De JM Reynaud Abscisse (v1) wordt aangestuurd door een 2x 220W klasse A/B dual mono geïntegreerde versterker van Musical Fidelity, de M6Si. Bronnen zijn de bijpassende Musical Fidelity M6CD CD-speler/DAC en de 432EVO Aeon streamer met de gloednieuwe SQi-tweak, die “gewone” CD-opnames een niveau dichter bij de master tilt. Stroombehandeling en snoeren zijn een mix van Supra en Furutech.

Eigen muziek

‘Behalve de hifi is er natuurlijk ook altijd ons brede muziekpallet dat we ten gehore brengen, met die prachtige nummers die je al lang niet meer beluisterde of voor het eerst hoort op een hoge resolutieset en ontdek je dingen erin die je nooit eerder waarnam!’, zo meldt AudioPerfect. De luisternamiddag start om 14.00 uur en geïnteresseerden worden graag verzocht zich vooraf te melden met een mailtje op [email protected]. Bezoekers mogen uiteraard eigen muziek (op CD of USB-stick) meebrengen. Men kan favoriete stukjes ook vooraf bezorgen via WeTransfer. U vindt AudioPerfect aan Dom Van Asschestraat 2 in het Belgische Oostkamp.