11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Tweaken bij Uw Hifi Choice

Tweaken bij Uw Hifi Choice

0
Tweaken bij Uw Hifi Choice

Op negen december bent u welkom bij Uw Hifi Choice in Soest om de tweak-ervaring van uw leven mee te maken. Tussen 11:00 en 17:00 zijn er demo’s, workshops en natuurlijk muziek-ervaring om uw te overtuigen van enkele tweaks. 

Thema’s die aan bod komen zijn: energie, akoestiek, ontkoppeling, high-res streaming, MQA, ROON en bijvoorbeeld de zin en onzin van bekabeling. Niet alleen staan de heren van Uw Hifi Choice in de winkel, ook fabrikanten en importeurs zijn aanwezig om meer te vertellen over enkele interessante producten.

Prijs en inschrijven

Toegang tot de Tweak Show is gratis – dat is alvast één drempel minder!

De precieze planning voor de dag komt uiteraard op de website van Uw Hifi Choice. Er zullen de hele dag door demo’s en workshops zijn.

Inschrijven kan natuurlijk via de website van de Soestenaren.