Boulder 1110 stereo voorversterker per direct leverbaar

3
De nieuwe 1110 voorversterker van Boulder

De nieuwe 1110 voorversterker van Boulder is per direct verkrijgbaar, zo laat de fabrikant weten. Mocht u dus nog op zoek zijn naar een dergelijk apparaat…

Boulder’s nieuwe 1110 voorversterker is een evoulutie vanuit de voorgaande 1000-serie. Er is meer gebruik gemaakt van SMD-componenten. Het soldeerwerk wordt daarbij verricht op de eigen machines van de fabrikant. De kleinere componenten zorgen voor verbetering op het vlak van onder meer ruis-uitstraling, parasitaire capaciteit en propagatievertraging. Aan de achterkant vindt u vijf paar XLR-aansluitingen, keurig gebalanceerde lijningangen. Ook een vijftal lijnuitgangen is beschikbaar, keuze genoeg dus. De volumeregeling bestaat uit de nieuwste generatie CMOS-controller. Deze is afkomstig uit de 3010 voorversterker en moet volgens Boulder zorgen voor minder ruis, betere resolutie en het voorkomen van hoorbare volumestappen.

Stevige CPU

Het digitale hart van de 1110 wordt gevormd door een 64-bit meerkernige ARM processor. Deze zorgt onder meer voor de opbouw van een html-pagina. Daarmee kunt u de voorversterker vanuit een browser comfortabel configureren. Ook al het systeemmanagement wordt door deze CPU afgehandeld, inclusief de aansturing van het display. Praktisch is de mogelijkheid tot automatisch downloaden en installeren van updates. Daarvoor hoeft u alleen maar een netwerkkabel verbonden met uw thuisnetwerk in te prikken. De prijs van deze voorversterker uit het middenklasse-segment van Boulder bedraagt $21000.

3 REACTIES

  1. Nou Ronald, een produkt van een andere catagorie dan dat kleine radiootje waar je laats over schreef,….Een ander prijskaartje ook, mooi hoor!! Maar ik hou het maar bij m’n Naim NAC N272……..ook mooi, analoog en voor mij nog betaalbaar….
    Is Boulder ergens te horen/zien in NL?

    Prettig weekend!