11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi DSPeaker Anti-Mode X4 eindelijk leverbaar

DSPeaker Anti-Mode X4 eindelijk leverbaar

1
DSPeaker Anti-Mode X4 eindelijk leverbaar

De DSPeaker Anti-Mode X4 – een luidpreker-correctiesysteem – is eindelijk leverbaar. En voor de snelle bestellers is er een mooie actie gaande.

Elke luisterruimte vormt een interactie met de luidsprekers, dat is een waarheid als een koe. De door bijvoorbeeld reflecties en dempingen geïntroduceerde fouten zijn nagenoeg onvermijdelijk. Soms zijn ze duidelijk hoorbaar, soms nauwelijks. Maar dat de tekortkomingen vroeger of later vermoeiend gaan worden is bijna zeker. De Anti-Mode X4 is door DSPeaker ontworpen om die speaker-luiterruimte-fouten te corrigeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van – hoe kan het ook anders – DSP’s. Fasecorrectie, kamercorrectie en een equalizer staan paraat. Maar ook is het mogelijk om infrageluid en cross-over aan te passen. Het apparaat beschikt over zowel digitale als analoge ingangen. Daarnaast zijn drie DAC’s en drie ADC’s beschikbaar.

Actie

De importeur laat weten dat er tot eind deze maand (u moet dus snel zijn) een mooie actie loopt: ‘Aan de snelle bestellers bieden we 10% korting op de verkoopprijs van €3.890 Dat is dus €389 korting! Gedurende de maand december nemen we pre-orders aan en leveren dan de X4 medio januari 2018. First come, first serve’. Daarnaast is er een inruilmogelijkheid: ‘Voor de bezitters van een Anti-Mode 2.0 Dual Core die een X4 wensen, bieden we een fantastisch inruilaanbod aan. Afhankelijk van de ouderdom van de AM20DC bieden we 100% – 70% van de aankoopwaarde als korting aan!!’, aldus diezelfde importeur. Meer informatie over onder meer de X4 alhier.

1 REACTIE

 1. Vreemd dat niemand reageet op dit (inmiddels oud) nieuws
  Dit apparaat behoort bij iedere (audiofiel) installatie

  Het is de prijs die de lezers van deze site weerhouden om op “alhier.” te klikken
  Maar daar staat ook de https://www.anti-mode.nl/producten/anti-mode-2-0-dual-core# en deze kost peanuts 🙂

  Waarom?!!! de weergave kwaliteit, ook bij ‘n audio installatie van €100.000,– er op vooruit gaat is logisch.
  Het wordt overduidelijk op de site uitgelegd, het is geen reclamefolder.

  Alles wat aangehaald wordt klopt, iedere fabrikant van luidsprekerboxen test zijn producten in een http://www.acoustair.com/nl/productgroepen/onderzoeksruimten/245/dode-kamers.html
  De kans dat onze huiskamer perfect is voor de weergave van audio is nihil.
  En er staat ook, als dit apparaat de akoestiek heeft aangepast, wordt het tekort aan basweergave als een minpunt / fout aangemerkt.

  We horen en zien met onze hersenen, als we naar iets kijken wordt de kleur van het object (bijna) altijd aangepast
  Als we de (aangepaste) weergave gaan vergelijken, wordt vermindering van de laag weergave gemist
  Maar als je langer naar deze aangepaste weergave luistert en weer terug keert naar hetzelfde deel van de track, waar de vergelijking voor het eerst werd waargenomen, dan valt het op dat niet alleen de basweergave is verbeterd, maar de overige instrumenten en menselijke stem, er gehoormatig op vooruit is gegaan.