HOBO Hifi heropent na intensieve verbouwing

0
HOBO Hifi heropent na intensieve verbouwing

HOBO Hifi in Apeldoorn heropent komende zaterdag na een intensieve verbouwing. Zowel de binnen- als buitenkant van het winkelpand zijn aangepakt.

De verbouwing van HOBO Hifi in Apeldoorn is achter de rug. ‘Na bijna twee maanden is het tijd dat onze vaste en nieuwe klanten de geheel vernieuwde winkel aan de Stationsstraat 128 in Apeldoorn kunnen ervaren. De hele winkel, die nu voorzien is van diverse nieuwe luisterruimtes, bezit een demonstratieruimte voor Dolby Atmos, alles op het gebied van streaming audio en natuurlijk wordt ook de liefhebber van analoge weergave niet vergeten. Diverse hoogwaardige merken, waaronder Sonus faber, Anthem, Moon, Yamaha, AVM, Martin Logan, Bowers & Wilkins en NAD staan klaar om bekeken en beluisterd te worden. Door de nieuwe opzet van de winkel kunnen bezoekers rustig hun oordeel vormen en rekenen op een gedegen, persoonlijk advies onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee’, zo laat HOBO weten.

Feestelijke heropening

De heropening van HOBO hifi Apeldoorn zal niet onopgemerkt gaan. Vanaf half tien ‘s morgens zal de winkel worden geopend, wat gepaard gaat met diverse spectaculaire heropeningsaanbiedingen die alleen op die dag in de winkel in Apeldoorn te verkrijgen zullen zijn. Wat de aanbiedingen zijn, zal deze week in de kranten van uitgeverij Stedendriehoek en op de facebookpagina van HOBO hifi te lezen zijn. De aanbiedingen zijn slechts beperkt beschikbaar, dus loont het om op tijd aanwezig te zijn.