13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Poulissen enthousiast over Accuphase E650

Poulissen enthousiast over Accuphase E650

7
Poulissen enthousiast over Accuphase E650

Poulissen is blij met de nieuwe Accuphase E650 en het apparaat staat dan ook luisterklaar opgesteld zodat u het zelf kunt beoordelen.

Een fabrikant of verkoper kan nog zo enthousiast zijn over een apparaat, het zijn uiteindelijk uw eigen oren die de doorslag geven. Vandaar dat het erg prettig is dat veel high-end audiozaken u de kans geven om rustig te komen luisteren. Zoals bijvoorbeeld bij Poulissen, alwaar de gloednieuwe Accuphase E650 opgesteld staat. ‘De Accuphase E650 volgt de E600 op. Officieel is de E650 de opvolger, echter technisch gezien is het een totaal andere versterker. Zo heeft de E650 een veel hogere dempingsfactor (van 800) wat resulteert in een extreem strak en gecontroleerd laag. Vele verschillen zitten in het uiterst gedetailleerd hoog wat resulteert tot een super ruimtelijke weergave. Als laatste is het dynamische vermogen gigantisch toegenomen’, zo meldt Poulissen op haar website.

Luisteren maar

Bij Poulissen Audio Video Center staat de E650 speelklaar in de mooie luisterstudio’s. Deze E650 is voorzien van de optionele DAC 50 die geschikt is voor alle moderne streamformaten tot DSD toe. U vindt de winkel aan de Schoenmakersstraat 19 in het Limburgse Roermond. En als u van ver moet komen, dan is deze stad ook best geschikt voor een dagje uit. Al was het maar vanwege de vlaaien.

7 REACTIES

    • Je mag je echt gelukkig prijzen met zo’n versterker, al ben ik zeker niet ook ongelukkig met mijn Yamaha A-S2100. Wat ook fantastisch mooi schijnt te zijn, is een Leben versterker. Wellicht dat Jaap daar ooit naar heeft mogen luisteren…en wellicht dat mijn Oudejaarslot in deze voor enige verlichting gaat zorgen, maar ben bang van niet, helaas.