Win een Edifier S2000 Pro!

40
Edifier S2000 Pro

Actieve monitors zijn handig. Zeker voor wie graag een compacte totaaloplossing zoekt. Wij mogen van Edifier de S2000 Pro weggeven aan een lezer. Juist… die set (500 euro) die we al eerder getest hebben en zeer over te spreken waren. 

De Edifier S2000 Pro is een vrij serieuze actieve monitor. Hij kan natuurlijk op het bureau staan, maar dat zou hem wel wat te kort doen. Het is een uitstekende set voor een gemiddelde werkkamer of kleinere woonkamer. Maar goed: voor een volledig verslag kunt u beter de review lezen.

Winnen?

Wilt u graag deze set actieve speakers winnen? Dat kan! Wat we vragen is eenvoudig:

 • Geef onder dit artikel aan waarom u deze set nodig hebt
 • De winnaar schrijft een review – inclusief foto’s – die we mogen plaatsen op Alpha Audio
 • That’s it!

Looptijd

Deze prijsvraag loopt van 19-12-2017 tot en met vrijdag 22-12-2017 20:00

40 REACTIES

 1. Als proffesional in de muziek industrie ben ik al jaren tevreden met mijn Genelec 8030 Monitor speakers.Echter het zijn Nearfields.Zelf ben ik een groot liefhebben van actieve systemen zoals bijvoorbeeld de Wonderlijke actieve parade paardjes van Grimm.De reden dat ik Grimm noem is omdat het de eerste Hi-End speakers zijn die ik ooit hoorde,dit kwam omdat ik zelf les heb gehad van Eelco Grimm.In mijn vak zijn actieve systemen min of meer de standaard.
  Maar zoals gezegd Nearfields.Dat betekend dat ik ze puur en alleen gebruik als ik aan een muziekstuk werk en mix.Graag zou ik eens mijn muziek op een andere (NIet neerfield) actieve luidsprekers horen om te horen of ze het “zoals de artiest het bedoeld heeft ;)”geluid weergeven.

  Proost op een mooie 2018 !
  Met muzikale groet,
  Bram

 2. Laat ik beginnen met het feit dat ik me al jaren verzet tegen de aanschaf van speakers. Ik vind het onzin en eerlijk gezegd een doorn in m’n oog in mijn o-zo rustige woonkamer. Afijn, mijn man André houdt er maar niet over op. Serieus, ik word er gek van. Elke keer als we in de stad lopen moet ik weer een of andere elektronica winkel inlopen en luisteren naar precies het zelfde geluid ( hij vind van niet ) uit een verschillend kastje. Nu zijn wij afgelopen zomer voor het eerst ouders geworden, en los van t feit dat ie zo’n fijne vader is, heb ik wel genoeg aan t gezeur van mijn baby ?. Help mij, en mijn André aan het beste cadeau dat we krijgen kunnen; rust en “goed geluid(?)”.

  • Mijn poging om Eva enthousiast te maken voor goed geluid/ hifi is overduidelijk faliekant mislukt. Maar lief dat ze de moeite neemt om mij toch tegemoet te komen ?. Ik was hard aan het sparen en goed op weg om een mooi setje te kunnen aanschaffen. Toen kwam het heugelijke nieuws dat we ouders werden. Geweldig natuurlijk! Maar je begrijpt dat de spaarcentjes toen een andere en veel mooiere prioriteit kregen. En mijn hifi aspiraties waren terug bij square one. Hoe dan ook, met dit setje zou ik 2 vliegen in 1 klap slaan. Ik blij, vrouw blij om van het gezeik af te zijn. Happy side, happy life ?.
   Groeten Andre.

 3. Weer een fijne actie van Alpha-Audio. Daar ik veel hobby studio werk maak kan een paar goede actieve monitor’s van pas komen om alles na te beluisteren. En daarom zou ik de Edifier S2000 Pro actieve monitors zeker willen uittesten en er over een mooi verslag hier op de site neerschrijven eerlijk zoals ik ze ervaar. Alvast bedankt Alpha-Audio. dat je je lezers hiertoe de kans geeft dit ook eens te doen…
  Fijne feestdagen iedereen…

 4. Beste Jaap,
  Wat een ontzettend leuke actie! Mijn verhaal:
  Mijn dochter heeft een paar weken terug haar 16e verjaardag gevierd. Voor dit feest had ik mijn good Old Mission argonauts ter beschikking gesteld. 30 jaar oud, maar nog helemaal top. Op een werkkamer luisterde ik nog vaak naar deze topper uit de jaren 80. Installatie gemaximaliseerd in volume, maar de buurt toch maar ff gewaarschuwd dat we een feestje hadden. Ouders mochten er natuurlijk niet bij zijn, dus wij de deur uit. Tegen 23.15 werd ik gebeld. Mijn dochter aan de telefoon. “Pa, Sorry maar er is een speaker in de fik gegaan. ” Feestgangers vroegen of ze een rookmachine had gehuurd. Bleek dus brand in de speaker, paniek, blusdeken, alles gered, maar geen 2 argonauts meer. Gelukkig goed afgelopen, feest top verder gegaan dankzij een bleutoothspeaker van mijn zoon. Bij mij wel pijn in het hart! Nu dus op zoek naar nieuwe wat kleinere actieve speakers voor rustig luisteren op de werkkamer. Waar gebeurd verhaal! Mvrgrt Frank

 5. Als het fijne formaat van deze actieve speaker een actieve bijdrage levert aan het activeren van het audiofiele acceptatie vermogen van mijn echtgenote geeft dat in 2018 ruimte op zowel ons bureau als het verder ontwikkelen van mijn audiohobby. Win-win bijdrage van deze kleine speaker is dus imposant en geeft de Edifier S2000 Pro de uitstraling van een hele grote winnaar. Dat zal ik laten zien in mijn review. Groot geworden door klein te blijven (die is niet van mijzelf ?

 6. Meer nog dan die Purecable lijkt het me erg leuk deze actieve speakers te reviewen. Ik ben voor mijn hobbyruimte nog op zoek naar een definitieve opstelling en had mijn zinnen al gezet op actieve luidsprekers. In combinatie met de laptop die daar staat en een werkloze Bluesound Node die ik nog heb, zou dit een prachtige set up kunnen worden. Eindelijk een goede luisterplek wanneer in de huiskamer waar mijn hoofdset staat die televisie weer aan moet. Ik doe dus heel graag mee! Jullie review is in ieder geval veelbelovend.

 7. Alpha Audio speelt voor Kerstman dit jaar, prijsvraag hier, prijsvraag daar, wat een uiterst vriendelijk gebaar! Deze Edifiers wat een genot, dit zijn prijzen waar mijn audiohartje sneller van klopt. Enkel de looks, wat een schoonheid. Afgaande op de fameuze “Alpha-Rating” gaan deze beauty’s gepaard met een geweldig geluid, wat deze speaker verspreid.

  Van de Sint kreeg ik dit jaar een prachtig nieuw bureau, komen de Edifiers hierop staan te pronken? Ho Ho Ho! Met een splinternieuwe desk set-up 2018 in, nou dat noem ik pas een goed begin!

  Een review bij winst, dat op zijn minst! Voor nu, duimen maar en vol spanning wachten op dit prachtige speakerpaar.

  Een beetje rijmen tijdens de feestdagen kan geen kwaad toch? Iedereen veel succes gewenst!

  Prettige feestdagen gewenst aan het Alpha Audio team en de bezoekers van de website!

  Groeten,

  Mark

 8. Alpha Audio speelt voor Kerstman dit jaar, prijsvraag hier, prijsvraag daar, wat een uiterst vriendelijk gebaar! Deze Edifiers wat een genot, dit zijn prijzen waar mijn audiohartje sneller van klopt. Enkel de looks, wat een schoonheid. Afgaande op de fameuze “Alpha-Rating” gaan deze beauty’s gepaard met een geweldig geluid, wat deze speaker verspreid.

  Van de Sint kreeg ik dit jaar een prachtig nieuw bureau, komen de Edifiers hierop staan te pronken? Ho Ho Ho! Met een splinternieuwe desk set-up 2018 in, nou dat noem ik pas een goed begin!

  Een review bij winst, dat op zijn minst! Voor nu, duimen maar en vol spanning wachten op dit prachtige speakerpaar.

  Een beetje rijmen tijdens de feestdagen kan geen kwaad toch? Iedereen veel succes gewenst!

  Prettige feestdagen gewenst aan het Alpha Audio team en de bezoekers van de website!

  Groeten,

  Mark

 9. Na een noodgedwongen downgrade (komend van een set NAD M12, Classe CA-2200, Usher Mini Dancer Two DMD) is het nu flink behelpen … Slechts een Bowers & Wilkins PX koptelefoon helpt me door de kerstdagen heen, en mijn nieuwe appartement kent op dit moment nog geen enkele vorm van muziekweergave anders dan een TV 🙂 … Perfect uitgangspunt voor een uitgebreide review dus

 10. Leuke set, echt nodig heb ik ze niet, wel leuk om ze eens te testen. Een ander punt is, welke XLR kabels zijn nu specifiek gemaakt voor actieve monitoren met XLR input? Ik gebruik daarvoor nu professionele microfoonkabels, omdat ik geen specifieke gebalanceerde XLR luidsprekerkabels kan vinden. Het werkt uitstekend, maar er moeten toch ook XLR speakerkabels op de markt zijn?

   • Dag Jaap, ik heb een uurtje geleden de Edifier’s in ontvangs genomen. Wat zijn dat mooie speakers zeg, natuurlijk direct eens aangesloten hier beneden in de woonkamer die wel wat groot is voor dergelijke speakers, via bluetooth met laptop omzeggens direct klaar, effe Radio Paradise, amai dat setje klinkt goed, vooral op ‘Dynamic’ stand. Enfin, ik ben zeer tevreden, hartelijke dank. In de loop van volgende week doe ik wat meer testen, cd-speler eraan, platenspeler via Nad PP4 …. wordt vervolgd. O ja, ik vermoed dat er een stroomkabel niet gelukkig was bij U en zich stiekem in de doos verstopt heeft om in Belgie te geraken.