14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Win een Edifier W855BT en H880

Win een Edifier W855BT en H880

25
Win een Edifier W855BT en H880

Twee fijne hoofdtelefoons! De H880 is een bedraad model van 150 euro en de W855BT is een draadloos model van tevens rond de 150 euro. Wij mogen ze allebei weggeven aan onze lieve lezertjes!

Personal audio is booming. We zien meer en meer hoofdtelefoons. Zowel in-ear als on- en over ear. En dan ook nog met en zonder draadje. Wat beter is is natuurlijk een kwestie van smaak. Daarom geven we binnen dezelfde klasse zowel een draadloos model als een type met kabeltje weg. Voor ieder wat wils dus!

Winnen?

Wilt u graag kans maken op één van deze modellen? Simpel…

 • Geef dan in de reacties onderaan aan welke je graag zou willen winnen (niet beide!) en waarom wij juist u moeten kiezen!
 • Vervolgens schrijft de winnaar een review van het gewonnen model – met foto’s – die we mogen plaatsen op Alpha Audio

Looptijd

Deze prijsvraag loopt tot en met vrijdag 22-12-2017 20:00

25 REACTIES

 1. De draadloze versie zou ideaal zijn. Mijn senheiser in-ears beginnen aan het eind van hun latijn te geraken (volume regeling) welke ik altijd achter mijn pc gebruik (ik zit in de huiskamer) en ook op werk ben ik regelmatig via skype verbonden dat ik alleen hoef te lusteren. Ideaal om dan de vrijheid te hebben om rond te kunnen lopen.
  En, die review komt er uiteraard dan ook ?

 2. Jaap, je lijkt wel de Kerstman, je geeft alles weg.
  Krijg jij dit allemaal gesponsert door importeurs of ben je echt zelf Kerstman.
  De draadloze headphone zou wel iets zijn, heb nu regelmatig een bedrade op tijdens oa houtbewerking in mijn hobby schuurtje, ook wegens machinegeluid.
  Wat meer bewegingsvrijheid met mooie muziek zou fijn zijn.
  Gr. Simon

 3. Ik zou graag de H880 de bekabelde koptelefoon willen winnen, lekker voor erbij, ik ben zelf een overtuigd koptelefoonluisteraar Senheisser HD800 met Lehman Linear koptelefoonversterker, met een Metrum Musette dac en Bleunote Vault2 streamer/ripper en bekabeling van Nordost,Qed en Shunyata. Kan ik deze koptelefoon mooi mee uittesten. Dus zou mooi zijn als ik deze win.
  Met een hartelijke kerstgroet van Paul.

 4. Hallo Jaap, ik ben zeer benieuwd naar de gesloten W855BT en zou die graag eens uitvoerig willen testen naast mijn Grado die je voor mij in Tilburg hebt getest. Daar ben ik zelf heel tevreden over maar mijn omgeving minder en mijn zoektocht naar een gesloten systeem duurt voort. Wie weet is dit de oplossing.

  Henri

 5. Mooie Headphones die hier in een eindejaars wedstrijd geplaatst zijn. Graag had ik de H880 uitgetest daar ik veel studio werk maak voor mijn hobby daar wat ik hoor de juiste klank moet zijn daar mijn hobby radio maken is en een goede Headphone is dan alles. En ik luister daarom heel veel met zo een apparaat omdat ik dan weet wat er nadien in uitzending gaat. en ook buiten dat vind ik het fijn om naar een goed apparaat te luisteren…

 6. Ik zou graag het bedraad model H880 willen testen. Met draad om op mijn dedicated muziek speler in de trein van goede muziek te genieten.

  Bedraad lijkt mij toch de betere keuze, ondanks het feit dat ik met het OV reis. Tevens ken ik het merk Edifier persoonlijk nog niet, dus dat ik reden 2 om deze te voorzien van een praktijk test.

  Gideon