11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Winnaars Eindejaars Prijsvragen

Winnaars Eindejaars Prijsvragen

7
Winnaars Eindejaars Prijsvragen

We hebben de afgelopen week vier dagen prijzen weggegeven. Een prachtige speakerkabel, een setje actieve monitoren van Edifier, twee hoofdtelefoons van Edifier en een Steljes Audio streamertje die gehackt mag worden. Kortom: genoeg te winnen! En dan nu…. de winnaars!

Winnaars Alpha Eindejaars Prijsvragen Festijn

Vijf gave prijzen. Heerlijk om weg te geven. Dus bij deze:

 • De PureCable: Ieberich de Klein
 • De Edifier S2000: Fernand
 • De Edifier W855BT: Simon
 • De Edifier H880: Remaster1
 • De Steljes: Marnix Bouhuis

Contact

Winnaars kunnen hun adres achterlaten via het contactformulier op de website. We sturen dan zsm de prijs op naar het opgegeven adres!

7 REACTIES

 1. Hallo,

  Beetje ontgoocheld dat ik niet gewonnen heb. Niet zozeer voor de kabel zelf maar voor de gemiste kans op een review. Wil ik zo graag eens doen. Ik had mijn eerste en laatste zin al klaar. Hopelijk komt het er nog eens van.

  Felicitaties aan de winnaar (Iederich)! Ik kijk uit naar uw review.

  Groeten

  Geoffrey

 2. Super content met de gewonnen prijs. Laat het maar sneeuwen, regenen of hagelen het zal mij niets uitmaken ik kijk wel door het raam vanachter mijn laptop luisterend naar de Edifier’s
  Perfect timing om mijn Tidal proefabonnement uitvoerig te gebruiken, extra time in de stille werk of eerder hobbykamer, alhoewel stil, zo stil zal het wel niet zijn in het gezelschap van het setje monitoren van Edifier