13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Winkels Demodagen bij Feel Good Hifi in Abcoude

Demodagen bij Feel Good Hifi in Abcoude

0
Demodagen bij Feel Good Hifi in Abcoude

Feel Good Hifi in Abcoude laat weten een gloednieuwe ‘Luister Studio’ te openen. Daarnaast wordt er voor klanten een serie demo- en high-end luisterdagen georganiseerd.

Feel Good Hifi ‘is ontstaan door de ideeën en jarenlange ervaring van de eigenaar Jan Looy. Door deze samen te voegen is het realiseren van een nieuwe Demo High-end Luisterruimte nu werkelijkheid geworden’, zo lezen we op de (nog in aanbouw zijnde) site van het bedrijf. dat is gevestigd in het sfeervolle Klein Binnenrust in het mooie Abcoude. Om te vervolgen: ‘Door een jarenlange relatie met vertegenwoordigers in High End Audio zijn we in staat om een nieuwe geluidsinstallatie en/of een bestaande installatie beter te laten klinken en nog meer aan te passen aan uw persoonlijke wensen’. Kortom: een zaak waar best een en ander te beleven lijkt. Al zijn het maar de op de rol staande demodagen. De eerste vindt plaats op donderdag 22 februari, van 12.00 uur tot en met 21.00 uur. Ook op vrijdag 23 februari kunt u in Abcoude terecht, nu van 10.00 uur tot en met 21.00 uur. Tot slot is er dan nog de zaterdag – 24 februari – waarop u tussen 10.00 uur en 17.00 uur binnen kunt lopen.

Nieuwe luisterruimte

Op zaterdag 10 maart – duurt nog even dus – wordt er een nieuwe ‘Luister Studio’ geopend. De precieze details daarvan kennen we nog(?) niet, maar als er meer bekend wordt leest u er uiteraard ook meer over. U vindt Feel Good Hifi aan de Hoogstraat 23, zoals beloofd in Abcoude.