22.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Het is weer bijna zover: de Audio Show Alkmaar

Het is weer bijna zover: de Audio Show Alkmaar

0
Het is weer bijna zover: de Audio Show Alkmaar

Op 3 en 4 maart wordt voor alweer de tiende keer de Audio Show Alkmaar gehouden. In het AZ-stadion, waar het eigenlijk dubbel feest is want ook AZ presteert dit jaar uitstekend.

De Audio Show Alkmaar is door de jaren heen een bekend begrip geworden in hifi-land. Dit jaar vindt de show plaats op 3 en 4 maart (volgend weekend dus), en wel voor de tiende keer om precies te zijn. Er kleven een aantal bijzonder prettige bijkomstigheden aan het festijn. Zowel parkeren als entree zijn namelijk gratis. Een echt thema is er dit jaar niet, volgens de organisatie is er daarvoor simpelweg teveel gaande in de audiowereld. U treft er in ieder geval onder meer voorzieningen betreffende stroomverzorging (eigenlijk spanningsverzorging natuurlijk), streaming en speakers aan. Wat die laatste categorie betreft geeft Bowers & Wilkins dit jaar voor het eerst ook de acte de présence. Verder worden Levinson en McIntosh verwacht met apparatuur die niet alleen te zien maar ook te beluisteren is.

Praktisch

U vindt het AZ-stadion (ook wel bekend als het AFAS Stadion) aan de Stadionweg 1 in Alkmaar. De openingstijden van de Audio Show Alkmaar zijn op zowel zaterdag 3 als zondag 4 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur. Catering is aanwezig, dus u kunt er moeiteloos een hele dag binnen de deuren doorbrengen.