Audeze lanceert Mobius gaming hoofdtelefoon

0
De Audeze Mobius gaming headset

Gaming is voor een hoop mensen serieuze business. En daar hoort ook serieus goed geluid bij, bedacht Audeze. En dus verscheen daar de Mobius, een heuse gaming hoofdtelefoon.

Ook een gamer heeft recht op de beste geluidskwaliteit, zo bedacht Audeze. Helemaal onlogisch is die gedachte niet, want de moderne spellen ‘doen’ erg veel met geluid. Een nauwkeurige plaatsbepaling op het gehoor kan zomaar een voordeel opleveren. En zo werd de Mobius geboren, een gesloten hoofdtelefoon. Net als de andere hoofdtelefoons van het merk is gebruik gemaakt van de bekende ‘planar magnetic technology’ (klinkt toch beter dan vlakmagnetische technologie). Daarnaast is gedacht aan volledige 3D-emulatie met ondersteuning voor surround modes. Ook praktisch – voor gamers – is het ingebouwde hoofd-trackingsysteem. Tel daarbij op zaken als ‘room emulation technology’ en ‘anatomy calibration’ en u snapt dat dit best een geavanceerd stukje speelgoed is.

Bluetooth

Mocht u het willen, dan kan er ook volledig draadloos geluisterd (en gecommuniceerd) worden via Bluetooth. Want feitelijk is de Mobius geen klassieke hoofdtelefoon voor alleen luisteren, dankzij de microfoon kan er ook gesproken worden. Eveneens een belangrijk onderdeel van moderne games. De Mobius gaat over de toonbank voor een prijs vanaf $249 en is leverbaar met een blauwe of koperkleurige afwerking.