Bouw uw eigen buizenversterker bij TubeSociety

0
Bouw uw eigen buizenversterker bij TubeSociety

Bij TubeSociety (afdeling van ir. bureau Vanderveen) leert u uw eigen buizenversterker te ontwerpen en bouwen. De inschrijvingen zijn weer geopend, dus als u iets bijzonders wilt doen in uw leven: sla uw slag!

Er is zoals bekend nog altijd een grote schare liefhebbers van de buizensound. Zweert u ook bij die zoetgevooisde klanken? Dan kunt u bij TubeSociety (afdeling van ir. bureau Vanderveen) uw eigen buizenversterker leren ontwerpen en bouwen. De opleiding wordt om de week gegeven op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Het karakter is vooral praktijk. U hoeft geen ervaring te hebben met zelfbouw, dat leert u tijdens de cursus. Ook hoeft u geen wetenschapper te zijn; het is prettig als u met de rekenmachine kunt omgaan. De grote ervaring van Menno van der Veen staat garant voor een levendige scholing. Ieder jaar wordt een hoofdthema gevolgd. In 2017 was dit het een hoogwaardige buizen-platenspeler-voorversterker. Voor 2018 staan een actief luidspreker scheidingsfilter en een stevige buizen eindversterker met Trans op het programma.

Aanmelden

Tot begin september 2018 is het mogelijk u voor deze TubeSociety-opleiding aan te melden. De lessen starten in september en volgen het schooljaar tot de grote vakantie in 2019; 16 lessen in totaal. Plaats van de opleiding is Hichtum, vlak bij Bolsward, in het Vanderveen laboratorium. Meer info en inschrijven: www.mennovanderveen.nl, sectie TubeSociety