McIntosh en Sonus faber show bij HOBO hifi Arnhem

0
McIntosh en Sonus faber show bij HOBO hifi Arnhem

HOBO hifi Arnhem organiseert op 29, 30 en 31 maart een high end McIntosh & Sonus faber show, waar bezoekers kunnen genieten van prachtige combinaties van deze twee geweldige merken.

‘Muziek- en hifiliefhebbers in het oosten van ons land kunnen nu ook de klankmatige perfectie van Italiaanse en Amerikaanse bodem in een welluidende symbiose ervaren’, zo laat HOBO Hifi in Arnhem weten. Samen met importeur Savor Audio organiseren zij namelijk op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2018 een unieke hifi-show, waar het Amerikaanse merk McIntosh zal worden gecombineerd met de warmbloedige Italiaanse luidsprekers van Sonus faber. In de ruime winkel in Arnhem zullen er diverse opstellingen te beluisteren zijn in diverse prijsklassen, die elk op een uitzonderlijk niveau presteren. Er zullen diverse demonstraties worden gegeven, waarbij zowel naar digitale als naar analoge bronnen geluisterd kan worden.

McIntosh: de nieuwe MA252 en meer

Van McIntosh is er natuurlijk de hagelnieuwe MA252 geïntegreerde hybide versterker te beluisteren. ‘Dit verrassend betaalbare component knipoogt met z’n ontwerp naar de legendarische McIntosh MC275 eindversterker, maar biedt een verfijnd klinkende alles-in-een oplossing voor versterking en heeft veel handige opties waaronder een geïntegreerde phono voorversterker. We hebben deze compacte McIntosh versterker al uitvoerig beluisterd en zijn zelf verliefd geworden op z’n weergave. Jazeker, ook deze versterker is nu al legendarisch’, aldus HOBO.

Meer beluisterbare familieleden

Naast de nieuwe telg aan het McIntosh firmament zijn tijdens de show in de Arnhemse winkel diverse andere McIntosh componenten te beluisteren. De C52 buizenvoorversterker in combinatie met de machtige MC601 monoblokken, de MA5200 en MA7200 geïntegreerde versterkers, de MC301 eindversterkers samen met de C47 solid state voorversterker, het MCT450 loopwerk met z’n unieke verbinding naar de versterker voor perfecte weergave van onder andere SACD en de MB50 streamer zijn aanwezig. Tevens zal er gebruik worden gemaakt van McIntosh bekabeling. Zo kunt u zelf zien en horen waar McIntosh al decennialang voor staat.

Sonus faber luidsprekers: luxe in weergave en ontwerp

Sonus faber biedt volgens HOBO Hifi ‘elegantie in design, hoogwaardige materialen en een verfijnde weergave’. Tijdens de show zal er worden gedemonstreerd met de prachtige Amati Tradition luidsprekers uit deze high end luidsprekerlijn van het Italiaanse merk. Ook zullen de drie modellen uit de Sonus faber Olympica-lijn te beluisteren zijn in Arnhem.

Plaats en tijd

De McIntosh & Sonus faber show bij HOBO hifi Arnhem wordt gehouden van donderdag 29 maart tot en met zaterdag 31 maart 2018. Op vrijdag en zaterdag is de importeur zelf aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en demonstraties zullen op alle dagen worden gehouden. Iedereen is van harte welkom op de Koningstraat 21 in Arnhem. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Broerenstraat 51, of u parkeert bij het Transferium Gelredome, waarna u met lijnbus 7 onze winkel bereikt.