10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Synology C2 Backup wereldwijd beschikbaar

Synology C2 Backup wereldwijd beschikbaar

0
Synology C2 Backup wereldwijd beschikbaar

Synology laat weten dat Synology C2 Backup per direct wereldwijd beschikbaar is. Een mooie oplossing betreffende cloudback-up, stel bijvoorbeeld uw unieke muziekverzameling extra veilig.

C2 Backup is oorspronkelijk ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag onder Europese klanten naar een veilige en geïntegreerde cloud back-upoplossing. C2 Backup maakt een reservekopie in de Europese cloud van Synology. Hierdoor kunnen gebruikers hun gegevens op een Synology NAS terughalen wanneer dat in geval van disaster-recovery noodzakelijk is.

Frankfurt

C2 Backup is in de eerste zes maanden sinds de lancering in Europa flink gegroeid. Het datacenter in Frankfurt is uitgebreid om te kunnen voldoen aan de overweldigende populariteit van de dienst en de groeiende vraag naar opslagruimte. De klanttevredenheid is hoog. Dit blijkt uit het hoge percentage gebruikers (96%) dat na de gratis proefperiode overgaat tot een abonnement, zo laat de NAS-fabrikant weten. Het Europese succes sterkt Synology in de gedachte dat de dienst een passende en kosteneffectieve oplossing voor haar gebruikers is. Volgens hen is het daarom logisch dat de diensten voor al haar klanten wereldwijd beschikbaar komen.

Laagdrempeligheid

‘De flexibiliteit als het gaat om laagdrempeligheid en eenvoud van opschalen, speelt een belangrijke rol in de snelle groei in populariteit van cloud back-up. Met een groeiende vraag naar databescherming op afstand, kregen wij steeds vaker verzoeken van buiten de EMEA-regio om C2 Backup ook in andere regio’s beschikbaar te stellen,’ zegt Jia-Yu Liu, Director of Application Group bij Synology. ‘Met trots kondigen we aan dat al onze gebruikers wereldwijd vanaf nu onze speciaal voor Synology NAS-devices ontworpen back-up oplossing kunnen ervaren’.

Kiezen maar

Synology C2 Backup biedt twee opties (Plans), afhankelijk van de wensen van de gebruiker:

Plan I voorziet in de belangrijkste back-up behoeftes met de volgende toepassingen:

  • Dagelijkse back-up met standaard bewaartermijn
  • Maximaal 11 versies van reservekopieën in de laatste 30 dagen worden bewaard
  • Flexibele keuze in opslagruimte voor 100GB, 300GB of 1TB

Plan II biedt gebruikers meer geavanceerde mogelijkheden met de volgende toepassingen:

  • Flexibele schema’s voor back-up
  • Bewaartermijn naar eigen voorkeur aan te passen
  • Mogelijkheid van datadeduplicatie voor opslagoptimalisatie
  • Opslagcapaciteit van meerdere TB’s

Nieuwe gebruikers kunnen C2 Backup 30 dagen gratis uitproberen. Voor meer informatie kunt u terecht op de Synology C2 Backup website.