20.6 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Taga Harmony brengt TA-800 versterker uit

Taga Harmony brengt TA-800 versterker uit

0
Taga Harmony brengt TA-800 versterker uit

De nieuwe TA-800 versterker van Taga Harmony is een hybride exemplaar. Ofwel: de geïntegreerde versterker maakt zowel van halfgeleiders als buizen gebruik. Voor een ieder die niet kan kiezen dus.

Geniet van een ouderwetse buizenklank, gecombineerd met moderne techniek. De HTA-800 van Targa Harmony heeft precies dat te bieden. De geïntegreerde versterker levert een vermogen van 50 Watt in 8 Ohm. In het voorversterkerdeel treft u een tweetal 6N3 buizen aan. In de eindversterkertrap is het dan weer alles transistors wat de klok slaat. De voeding wordt verzorgd door een stevige 200 Watt ringkerntrafo. Voor de volumeregeling heeft de fabrikant gekozen voor ‘audiofiele’ ALPS potmeters. Condensatoren van WIMA complementeren de hifi-componentenkeuze.

DAC

De HTA-800 beschikt over een ingebouwde DAC met een resolutie van maximaal 24 bit / 192 kHz. Via de optische of coaxiale ingang voorziet u dit onderdeel van data. Verder is gedacht aan een phono-ingang voor MM-elementen. Als vanzelfsprekend zijn alle ingangen (RCA) verguld. Mocht u deze versterker eens aan en ándere eindversterker (of speakers met ingebouwde versterker) willen koppelen, dan kan dat dankzij de voorversterker-uitgang. Tot slot is er ook nog gedacht aan een afzonderlijke – ingebouwde – hoofdtelefoonversterker. Al met al en mooi compleet geheel dus, lijkt ons.