15.3 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Streaming Audio Vanguard van Krell krijgt Spotify Connect

Vanguard van Krell krijgt Spotify Connect

0
Vanguard van Krell krijgt Spotify Connect

De Krell Vanguard Digital – een versterker met DAC en streaming – krijgt middels een firmware-update de beschikking over Spotify Connect. Het maakt het ‘boeket’ aan ondersteunde diensten nagenoeg compleet.

Goed nieuws voor de bezitters van een Krell Vanguard Digital . Zij kunnen middels een firmware-update per direct Spotify Connect-compatibiliteit toevoegen aan deze veelzijdige eindversterker annex streamer en DAC. De update zet u in gang op het apparaat zelf. De nieuwe firmware voor de Digital Vanguard heeft versienummer 1.18. Voor de Universal DAC wordt dat v1.06 en voor de digitale module v3.5.3. Om van Spotify en andere streamingmogelijkheden te kunnen genieten heeft u trouwens wel de Vanguard met ingebouwde (of later toegevoegde) Digital Module nodig. Dát is namelijk het onderdeel dat voor het afpelen van streams zorgt.

Meer dan Spotify Connect

De Vanguard Digital kon al overweg met de streamingdiensten Tidal en Deezer. Met Spotify erbij hebt u dus de keuze uit een setje populaire muziekproviders. Verder geldt dat het apparaat ook al Roon Ready was. Lekker veelzijdig dus. Meer informatie over Vanguard Digital en de ‘gewone’ Vanguard vindt u op deze pagina.