17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi CanJam en High End 2018 samen te bezoeken

CanJam en High End 2018 samen te bezoeken

0
CanJam en High End 2018 samen te bezoeken

Het weekend van 11 tot en met 13 mei wordt smullen voor audioliefhebbers. Mits u tenminste bereid bent daarvoor naar München af te reizen, waar dan zowel de High End als CanJam Europe plaatsvinden.

Het aardige is dat zowel CanJam als High End een partnerschap hebben. En dat betekent dat u met één toegangskaartje beide beurzen (gehouden van 11 tot en met 13 mei in München) kunt bezoeken. De locaties van beide evenementen liggen vlak bij elkaar, dus daar hoeft u het alvast niet om te laten. U kunt op de CanJam Europe – een beurs specifiek voor hoofdtelefoons – alle bekende merken verwachten. Maar haal gerust ook uw hart op aan exoten zoals die van het Italiaanse Carot One of de Oekraïense exemplaren van Ambient Acoustics.

Plannen maar

De High End 2018 wordt gelijktijdig gehouden en het is dan ook een mooie gelegenheid om beide expo’s te bezoeken. Een extra toegangsbewijs hoeft u er in ieder geval niet voor aan te schaffen. En de wandeling van welgeteld 250 meter van de ene naar de andere beurs is ook erg overzichtelijk lijkt ons. Zonder meer de moeite waard om een reisje richting Duitsland voor te ondernemen. Bekijk en vooral beluister al het moois dat op beide evenementen tentoongesteld is.