20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi NAIM AUDIO Multiroom Firmware Update

NAIM AUDIO Multiroom Firmware Update

1
NAIM AUDIO Multiroom Firmware Update

Naim Audio brengt deze week een belangrijke update uit voor haar spelers met netwerkaansluiting. Middels deze update kunnen de huidige netwerkspelers, UNITI modellen en Mu-so’s onderling met elkaar muziek delen via de multiroom-functie.

‘Naast het introduceren van nieuwe innovatieve producten blijft NAIM investeren in het verbeteren van de werking en gebruiksvriendelijkheid van haar producten. De update zal voor de nieuwe UNITI modellen en Mu-so automatisch via de bijbehorende app te downloaden zijn. Voor de overige producten van het merk zal dit gaan via een PC’, zo laat importeur Latham Audio weten.

De nieuwe UNITI lijn

Naast de toevoeging van deze functionaliteit zal NAIM een groot aantal softwarematige verbeteringen doorvoeren in de UNITI modellen. Deze zorgen voor een bredere ondersteuning van diensten, een verhoogde stabiliteit en een verbeterde bediening. De versie voor deze update is v2.6

De Classic UNITI lijn (24bit/192kHz), netwerkspelers en streaming voorversterkers

Deze producten krijgen ook een update om volledig multiroom compatibel te zijn met de nieuwe UNITI modellen. Hiervoor zal NAIM versie 4.6 uitrollen. Deze update brengt eveneens een aantal verbeteringen met zich mee. Het advies luidt dan ook te upgraden naar deze laatste versie.

De Naim App voor iOS en Android

Tot slot krijgt ook de NAIM-app onderhuids een update zodat de verbeteringen in de producten van de fabrikant naadloos functioneren met de bediening. Zo zal het opzetten van een multiroom groep via de app eenvoudiger en stabieler verlopen. De update versie voor iOS is versie 5.9.1 en voor Android versie 2.6 De updates zullen gefaseerd worden uitgerold.

1 REACTIE