PS Audio DirectStream P20 Power Plant

3
De PS Audio DirectStream P20 Power Plant

PS Audio heeft een nieuwe voeding uitgebracht, die zorgt voor een brandschone netspanning. Weg met oneffenheden, storingen, ruis en andere ellende aan de basis van een audioketen.

Dat de netspanning anno 2018 niet meer de mooie, schone netspanning van pak ‘m beet 35 jaar geleden is weten we allemaal. Met name HF-ruis zorgt voor vervelende vervuiling, veroorzaakt door bijvoorbeeld schakelende voedingen. Maar ook netwerken via de netspanningskabels in huis is inmiddels gemeengoed en een bron van vervuiling. Daarom heeft PS Audio al in 1998 de wissespanning ‘opnieuw uitgevonden’ door als eerste ter wereld een spannings-regenerator te bouwen die uw set van perfect schone energie voorziet. ‘We hebben veel geleerd in de afgelopen 20 jaar. De DirectStream P20 Power Plant is onze beste prestatie tot nu toe. Hij levert, zelfs aan de meest veeleisende systemen, opmerkelijke dynamiek, verbluffende transparantie en een holografische beeldvorming’, aldus de fabrikant.

DSD

PS Audio vervolgt: ‘De P20 converteert de variabele netspanning van uw huis in pure DC en vervolgens weer in veilige, beschermde, gereguleerde, perfecte AC. De P20 verbetert de systeemprestaties als niets anders dat kan. DirectStream Power luidt een nieuwe wereld van schone stroom in met een zuivere, analoog-achtige DSD-generator. De precieze output van een Power Plant regenerator is gekoppeld aan de interne sinusgolfgenerator én dus niet aan enkele centrales die kilometers elektriciteitsleidingen voeden.De FPGA-gebaseerde DSD-engine van de P20 levert de zuiverste sinusgolven met het laagste ruisniveau van elke regenerator ter wereld. De systeemprestaties worden verbeterd door de AC-impedantie te verlagen, dynamische AC-regulering te garanderen en onmiddellijke, onbeperkte reserves van schone stroom tot maximaal 70 ampère te bieden. De P20 doet het allemaal, met twee keer zoveel output transistoren en twee keer de voedingscapaciteit van onze P10. Het beschikbare 20 A-inputcircuit en de ongekend lage uitgangsimpedantie maken de P20 de krachtigste regenerator ooit’.

Power

‘De P20 is helemaal nieuw qua ontwerp en constructie. In plaats van koperdraad gebruikt de P20 zuiver koper-aerospace-grade, dikke vergulde busbeugels om de stroom te geleiden. Met tweemaal het aantal uitvoerapparaten en het dubbele van de buffering ten opzichte van de vroegere Power Plants, is de DirectStream P20 de nieuwe benchmark voor netspanningsproducten. Ongeacht de kwaliteit van AC die bij de P20 binnenkomt, is uw apparatuur gegarandeerd van schone en veilige stroom. Met aanzienlijk minder vervorming dan ooit tevoren. Veilig, gereguleerd tot op 1/10 van een volt, biedt P20 onbetwistbare zuiverheid voor systemen van elke omvang’, zo meldt PS Audio.

Prijs en leverbaarheid

De nieuwe DirectStream Power Plant P20 is vanaf 2 april 2018 (direct dus…) leverbaar in zwarte of aluminiumkleurige uitvoering en kost in de Europese 230V-versie €11995. Per direct worden vooruitbestellingen aangenomen, neem contact op met de fabrikant om een dealer in uw omgeving te vinden. Eventuele inruil is bespreekbaar met uw dealer. Op moment van schrijven is er nog geen informatie op de Nederlandse site van de fabrikant te vinden, en ook nog niet bij de importeur.

3 REACTIES