Grimm Audio MU1 muziekspeler op High End

1
Grimm Auduo presenteert de MU1 muziekspeler op de High End in München

Grimm Audio openbaart de nieuwe MU1 muziekspeler op de High End in München die morgen van start gaat. De fabrikant pakt flink uit als het gaat om meegenomen medewerkers.

In kamer E216 op de High End in München kunt u de nieuwste telg van Grimm Audio bewonderen, in de vorm van de MU1 muziekspeler. Volgens de fabrikant is het een nieuw ijkpunt als het gaat om de kwaliteit van de geluidsreproductie. De MU1 is tijdens de expo gekoppeld aan LS1be en LS1a speakers. De productlancering wordt dusdanig belangrijk geacht door Grimm dat – voor het eerst – het hele team aan werknemers van het bedrijf aanwezig zal zijn. En dat is inclusief de ontwikkelaars.

Meer

Los van de MU1 treft u verder de complete productlijn van Grimm aan. Waaronder de nieuwe UC1 USB-interface plus SQM high end audiokabel. Ook de CC1 en CC2 klokken staan voor u klaar. Terwijl ook de TPR budgetkabel evenmin ontbreekt. Mocht u het overigens (nog) niet weten: Grimm is een puur Nederlands bedrijf, gevestigd in Eindhoven. En dat maakt het natuurlijk extra interessant, onder het motto ‘koopt Nederlandse waar’… En ook omdat u vragen hoogstwaarschijnlijk gewoon in het Nederlands kunt stellen. Altijd praktisch natuurlijk, het voorkomt onduidelijkheden. Overigens: last but not least wordt een heel speciale verrassing beloofd!

1 REACTIE