12 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Nieuwe website voor nuPro-speakers van Nubert

Nieuwe website voor nuPro-speakers van Nubert

0
Nieuwe website voor nuPro-speakers van Nubert

Wilt u alles weten over de nuPro actieve luidsprekers van Nubert, dan kunt u per direct terecht terecht op een speciaal daarvoor door de fabrikant in het leven geroepen website met uitgebreide informatie.

Werkt u regelmatig aan de ‘producerende kant’ met geluid, dan is een goede studiomonitor onontbeerlijk. Praktisch is daarbij als het ook nog eens om actieve exemplaren gaat, dat scheelt weer een versterker en bijbehorende kabels. De nuPro-serie van Nubert past precies binnen die omschrijving. Afhankelijk van het gekozen formaat passen ze ook nog eens prima op het gemiddelde bureau. Zo wordt bijvoorbeeld muziekproductie of geluidsbewerking een letterlijk overzichtelijk geheel.

Ook voor thuis

Omdat veel audioliefhebbers toch ook thuis iets dergelijks wel zagen zitten, zijn er inmiddels ook varianten uitgebracht die ook daar inzetbaar zijn. Om precies te zijn de A-100, A-200 en A-300, de A-600 en de A-500 en A-700. Ook aan soundbars is gedacht en wel in de vorm van de AS-250 en AS-450. Mocht u behoefte hebben aan wat hulptroepen voor het lagetonenbereik, dan is er de AW-350 nuPro subwoofer. U vindt ook deze allemaal terug op de nieuwe overzichtssite. U vindt daar voor elk wat wils. Ook mooi om een thuisstudio mee op te zetten voor bijvoorbeeld geluidsbewerking.