Ook dit jaar weer XFI Premium Audio Show

0
Het duurt nog even, maar hij komt er weer aan: de XFI Premium Audio Show 2018

Goed nieuws voor de liefhebbers van high-end audio en bijbehorende shows. Ook dit jaar wordt weer een XFI Premium Audio Show gehouden. Om precies te zijn op 22 en 23 september.

Toegegeven: het duurt nog even. Maar voor audioliefhebbers is het aanbevelenswaardig om 22 en 23 september alvast in de agenda te reserveren. Op die dagen vindt namelijk weer de welbekende XFI Premium Audio Show plaats, op de al even bekende locatie. Ofwel: De Koningshof in Veldhoven. ‘XFI blijft zich vernieuwen, elk jaar weer. Interesse in vinyl? Dan loopt u desgewenst over de 2018-editie via een speciale vinylroute. Komt u juist voor hoofdtelefoons? Dan is Headspace dè uitgelezen plek voor u met het laatste, het mooiste en het nieuwste op het gebied van head fi. Ook vindt u er uiteraard ook alles over streaming en over buizen alsmede de jongste hybride versterkersystemen. Op XFI 2018 treft u gewoonweg allemaal aan’, zo laat de organisatie vol enthousiasme weten.

Live muziek

Ook voor liefhebbers van live muziek is er goed nieuws. U kunt dan tijdens de show uw hart ophalen bij XFI LIVE, met op elke showdag maar liefst vijf verschillende live optredens. Spetterende acts die momenteel worden geboekt. Ook de werving van deelnemers is in volle gang en het gaat hard, heel hard, zo meldt de organisatie. Wilt u zich als bedrijf (exposant) inschrijven voor de grootste en meest diverse audioshow in de Benelux? Neem dan snel contact op met de organisatoren: mail naar [email protected] of bel: 06124 613 40.