18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Showagenda RealFineAudio mei en juni 2018

Showagenda RealFineAudio mei en juni 2018

0
Showagenda RealFineAudio mei en juni 2018

RealFineAudio heeft een paar mooie shows gepland voor deze en volgende maand. Woont u in het noorden van het land dan is het zonder meer een notering in de agenda waard.

Voordat we met de show-agenda aan de slag gaan, laat RealFineAudio het volgende weten: ‘op donderdag is voorlopig de winkel alleen op afspraak geopend. Dus mocht u een luistersessie of een oriënterend gesprek willen over aan te schaffen apparatuur, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-14944640 of een email sturen naar [email protected] voor het maken van een afspraak. Op vrijdag en zaterdag zijn we gewoon geopend’. Dat u het weet.

Shows op een rijtje

Op naar de shows, zoals beloofd. De show rondom de actieve speakers van ATC is verschoven naar vrijdag 18 en zaterdag 19 mei, een weekje later dan gepland, helaas waren er onvoorziene omstandigheden waardoor deze verschuiving nodig was, zo laat de winkel weten. Op deze dagen kunt u kennismaken met de actieve tak van ATC speakers, de pannen gaan van het dak, zo wordt beloofd.

Seizoensafsluiting

Dan is er op 15 en 16 juni de Vitus Signature Show. ‘De overtreffende trap van de Reference serie. Wij dachten dat het met de Reference serie al niet beter kon..totdat we dit mochten beluisteren. Als u high end op topniveau wilt beluisteren dan bent u van harte welkom. Onder andere met de Vitus SIA30 (NIEUW!!) en CD025mkII (CD met DAC) staan klaar. En er komt nog meer…’, aldus RealFineAudio. Tot slot is er op 30 juni nog de Audiofair 2018. ‘Een hifi/muziekfeestje ter afsluiting van het hifi seizoen. Wat u zoal kunt verwachten blijft nog even een verrassing maar noteer deze dag alvast in uw agenda. Wat zeker is voor deze dag: Het Britse audiomerk Exposure zal prominent aanwezig zijn’, zo laten de Friezen weten.
Voor meer informatie over deze shows kunt u terecht op de website van de zaak, bij de showagenda. U vindt daar openingstijden, beschrijving van apparatuur en overige aankondigingen.