20.6 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Oppo UDP-203 en UDP-205 krijgen Dolby Vision

Oppo UDP-203 en UDP-205 krijgen Dolby Vision

3
Oppo UDP-203 en UDP-205 krijgen Dolby Vision

De Oppo 4K Blu-ray-speler UDP-203 en UDP-205 krijgen binnenkort een firmware-update die afspelen van Dolby Vision-content mogelijk maakt. Goed nieuws dus voor bezitters van deze apparaten.

Hoewel Oppo heeft aangekondigd uiteindelijk te gaan stoppen met de productie van Blu-ray-spelers en andere high-end-apparatuur, is er wat support betreft niets aan de hand. Sterker nog: bezitters van de UDP-203 en UDP-205 krijgen een firmware-update die Dolby Vision mogelijk maakt. Grote kans dat wanneer u dit bericht leest, de firmware al klaar staat. Dat zou vandaag of morgen namelijk het geval moeten zijn. Na updaten is het mogelijk om de Dolby Vision HDR-laag af te spelen. Uiteraard is het daarbij wel zaak dat u ook een HDR-capabele televisie hebt staan, maar dat spreekt voor zich.

Belofte

In ieder geval komt Oppo zijn belofte om bestaande apparatuur tot in lengte van dagen te ondersteunen al na. Even was er angst dat er nooit support voor Dolby Vision meer uitgerold zou worden, maar bij deze zijn alle criticasters op overtuigende wijze de mond gesnoerd. Kortom: lekker Oppo blijven gebruiken en kopen, alle spullen zijn nog volop in de verkoop en productie! De kwaliteit van de apparatuur van dit merk staat in ieder geval buiten kijf, dus u valt zich er geen buil aan. En met die support komt het ook allemaal wel goed!

3 REACTIES