13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Vitus Audio/Wilson Benesch show

Vitus Audio/Wilson Benesch show

0
Vitus Audio/Wilson Benesch show

RealFineAudio verzorgt een Vitus Audio/Wilson Benesch show op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni. Geniet aldaar van mooie combinaties die ten gehore gebracht zullen worden.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni beleeft u high end op z’n best bij RealFineAudio, zo laat het bedrijf weten: ‘We gaan deze dagen draaien met twee fantastische sets. Set 1 in grote luisterruimte: Vitus SCD-025 mkII en Alluxity Media One als bron met Vitus SIA-025 mkII en SS-025 eindversterker. Als luidsprekers zullen de Wilson Benesch Endeavour dienst gaan doen. Set 2 in kleine luisterruimte: De Alluxity Media One streamer met de Vitus RI-101. Als luidsprekers zullen de Wilson Benesch Square 3 dienst doen’.

Bijzondere merken

‘Het Deense high end merk Vitus Audio is in Nederland nog relatief onbekend, slechts een kleine groep kenners weet dit merk op waarde schatten en zijn inmiddels tot aanschaf overgegaan. In Azië, Amerika en Groot Brittanië is dat wel anders. Daar is Vitus inmiddels een begrip. Voor u de kans om dit merk eens nader te leren kennen, maar u bent gewaarschuwd…. Het kan verslavend werken. Ook het Britse merk Wilson Benesch is typisch zo’n merk dat bij een klein publiek bekendheid geniet. Deze high-end speaker-bouwer heeft inmiddels al heel wat rewards in de wacht gesleept. Zeker tijd om hier meer van te gaan horen. Dat gaan we doen met één van hun vlaggenschepen, de Endeavour. Deze monitor speaker zet een buitengewoon realistisch beeld neer met de autoriteit van een vloerstaande speaker’, aldus RealFineAudio.

De showdagen zijn vrijdag 15 juni 13-17.30u en zaterdag 16 juni 11-17u. Hou verder in het achterhoofd dat de voorbereidingen voor de Audiofair 2018 op zaterdag 30 juni in volle gang zijn. Hierover volgt meer informatie zodra deze beschikbaar is.