10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Muziek Vrije Geluiden: extra muziek van YouTube

Vrije Geluiden: extra muziek van YouTube

0
Vrije Geluiden: extra muziek van YouTube

Vrije Geluiden presenteert op zondag 17 juni om 10.30 uur op NPO 1 een terugblik op het afgelopen seizoen, met daarin nog niet eerder op tv verschenen videofragmenten van Youtube.

Tijdens de zomer van 2018 blikt Vrije Geluiden op NPO 1 terug op het afgelopen seizoen met compilatie-uitzendingen, extra opnamen, speciale sessies en herhalingen van de opvallendste afleveringen. De artiesten in de Vrije Geluiden-uitzendingen spelen vaak extra stukken, die niet in de vijftig minuten op zondagochtend passen. Daarom worden deze stukken altijd gepubliceerd op het bij het programma behorende gelijknamige Youtube-kanaal. Maar zondag 17 juni zie je deze extra fragmenten in een compilatie-uitzending. Hierin komen alle genres aan bod met artiesten als Oumou Sangaré, Jim White, Psallentes, 3MA, Adrian Crowley, Rohey, Kika Sprangers & Sebastiaan van Bavel, Trio Bruinsma.Baas.Verhage, Jessica Manuputty en Maya Fridman & Artem Belogurov.

Radio

Er zijn meer Vrije Geluiden te horen, op de radio:

  • Zaterdag om 21.00 uur op NPO Radio 2 Soul & Jazz
  • Zaterdag 23.00 uur op NPO Radio 4
  • Zondag 23.00 uur op NPO Radio 4

Op www.vpro.nl/vrijegeluiden vind je verder nog artiestenprofielen, interviews, terugkijken en terugluisteren, de mooiste festivalopnamen en veel meer. Zoek verder ook zeker even op Youtube naar het Vrij Geluiden-kanaal, daar kunt u genieten van een grote verzameling aan bijzondere optredens.