20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Winkels Hifi-Studio Iman Dane wordt dealer Harbeth

Hifi-Studio Iman Dane wordt dealer Harbeth

0
Hifi-Studio Iman Dane wordt dealer Harbeth

Hifi-Studio Iman Dane in Roosendaal is onlangs dealer geworden van Harbeth luidsprekers, goed om te weten als u daar in de buurt woont.

Hifi-Studio Iman Dane in Roosendaal heeft onlangs het dealerschap van Harbeth luidsprekers verworven. Op dit moment hebben zij op demonstratie de M30.1 en de SHL5 Plus. Iman Dane vertelt waarom hij koos voor Harbeth: “Al enige tijd volg ik Harbeth in de media en de goede berichtgeving over dit merk viel mij op. Ook vertelde Olaf Oosterlee [onze vertegenwoordiger] goede verhalen over deze luidsprekers. Het respect dat ze tonen voor de muziek, sprak mij ook erg aan”.

Opnamewerk

Iman Dane houdt zich niet alleen bezig met het verkopen van hifi, maar ook aan de opnamekant is hij actief: “Ik hou me ook bezig met opnamewerk, dus ben ik altijd zeer gespitst op de weergave van akoestische instrumenten. We bezoeken gemiddeld per maand 3,5 keer live uitvoeringen (in een heel breed aanbod) om de referentie vers te houden”.

Euforie

Vervolgens laat Iman weten wat hem het meest aantrok in het geluid van de luidsprekers van Harbeth: “Wat me trof in de Harbeth is de beheersing in het laag, het los-van-elkaar-klinkende midden/hoog, zonder dat er gepiekt wordt en het stereobeeld dat hoogte, breedte en diepte kent, zonder dat er geklungeld wordt met fase-manipulatie. We hebben nadat ze opgesteld waren een volle dag zitten luisteren met demo CD’s die ik zó dóór en door ken en zijn uiteindelijk maar gestopt met een behoorlijk euforisch gevoel.”

Adres

Mocht u de hifi-zaak in het Roosendaalse willen bezoeken, dan kunt u terecht  aan de Dr. Brabersstraat 17 aldaar. Telefonisch is Hifi Sudio Iman Dane bereikbaar op nummer 0165-557 490, of mobiel via 06-575 99 404

Openingstijden zijn:

di t/m vrijdag 11.00-12.30/13.30-17.00
koopavond op vrijdag 19.00-20.00
eventueel vooraf bellen.
zaterdag 11.00-16.00