10.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Streaming Audio Nieuwe versies SOtM sMS-200 vervangen oude

Nieuwe versies SOtM sMS-200 vervangen oude

1
Nieuwe versies SOtM sMS-200 vervangen oude

SOtM heeft de opvolgers van de sMS-200 aangekondigd: de sMS-200 Neo en sMS-200ultra. Ze vervangen de ‘oude’ exemplaren zodra de nieuwe binnenkort leverbaar zijn.

Op de productpagina van de sMS-200 Neo (even iets naar beneden scrollen) lezen we dat ten opzichte van de ‘gewone’ sMS-200 ‘de muzikale nuances gewijzigd zijn’. Ofwel: het apparaat klinkt anders. Zo loopt het middenbereik volgens fabrikant SOtM verder door en zijn de lage tonen beter gedefinieerd. De originele sMS-200 is bij deze ‘end of life’ en wordt vervangen door de Neo, welke vanaf volgende maand leverbaar is.

Ook Ultra op de schop

Naast de gewone versie van de sMS-200 gaat ook de Ultra-versie op de schop. Hiervoor in de plaats komt de sMS-200ultra Neo. De omschrijving is – zo lezen we op de productpagina – qua verbeteringen hetzelfde als bij de ‘gewone’ Neo. Ofwel: een anders klinkend geheel met breder middenbereik enzovoorts. Ten opzichte van de standaarduitvoering beschikt de ultra over een ‘dedicated media player board’ en een ‘high performance audio clock’. Ook is het mogelijk om een externe klok te gebruiken dankzij de speciale aansluiting hiervoor. Ook deze uitvoering moet zeer binnenkort leverbaar zijn en dient als vervanger van z’n voorganger. Voor beide spelers blijft de lijst met features gelijk. Ofwel: nog altijd Roon Ready, DLNA-renderer, Logitech Media Server enzovoorts.

 

 

1 REACTIE