11.1 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Optische HDMI-kabel van Supra voor langere afstanden

Optische HDMI-kabel van Supra voor langere afstanden

4
Optische HDMI-kabel van Supra voor langere afstanden

De kans is aanwezig dat uw home entertainment-systeem (of andere HDMI-bron) niet direct onder de tv staat. Met deze optische HDMI-kabel van Supra overbrugt u de afstand.

Juist een platte televisie heeft als voordeel dat hij nauwelijks ruimte inneemt. Om daar dan weer pontificaal een kast met wel ruimtevretende apparatuur onder te zetten is dan ook altijd weer een dilemma. Enerzijds wilt u de kabelverbindingen zo kort mogelijk houden, anderzijds wordt een stapel apparatuur al  snel een sta-in-de-weg. Om probleemloos langere afstanden via HDMI te kunnen overbruggen – voor als u kiest voor een apparatuur-opstelling verder weg van de tv – is een goede kabel noodzakelijk. Zoals bijvoorbeeld dit nieuwe optische exemplaar van Supra.

Tot 100 meter

Om de steeds hogere eisen voor data overdracht, beeldkwaliteit en resolutie ook op langere lengten over HDMI te kunnen waar maken heeft Supra een Active Optical HDMI Cable gemaakt. Deze is in staat om UltraHD [email protected] resolutie met HDR support tot 100m zonder problemen te transporteren.
Actieve connectoren en glasvezel

Actieve connectoren en glasvezel

Door gebruik te maken van actieve connectoren op een glasvezel kan een enorme lengte gehaald worden. De voeding komt uit het HDMI signaal en wordt in de connector om gezet naar licht en aan de ontvangende kant weer terug naar HDMI signaal. De kabel is tevens retour pad geschikt en voldoet aan de allerlaatste technische HDMI specs. Een echte Plu&Play kabel om de grote afstanden probleemloos te overbruggen.

De kabel is beschikbaar vanaf deze maand. Meer info op: http://www.jenving.com/products/hdmi-optical-165
Prijsinfo zodra beschikbaar op de website van distrubuteur Viertron.

 

4 REACTIES

  1. Mooie optie inderdaad die optische HDMI kabels. Zelf heb ik een optische HDMI kabel van RU connected tussen mijn JVC DLA-X5900 beamer en Denon AVR-X3400H. Wat echt perfect beeld geeft, terwijl de kabel super dun is en 15 meter lang.

    De prijslijst van Supra staat inmiddels online: “HDMI-HDMI AOC 4K/HDR 15M Glasvezelkabel met HDMI connectoren 15 meter € 450,00”.

    Zou er veel verschil zijn tussen die van Supra en RU connected? De Supra kabels zijn toch 250 Euro duurder bij 15 meter.