20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Personal Audio Panasonic HD605N hi-res hoofdtelefoon met NC

Panasonic HD605N hi-res hoofdtelefoon met NC

0
Panasonic HD605N hi-res hoofdtelefoon met NC

Active Noise Cancelling zorgt voor ongestoord luisteren via de nieuwe Panasonic HD605N draadloze hoofdtelefoon.

De nieuwe Panasonic HD605N hoofdtelefoon beschikt over Active Noise Cancelling. Deze techniek houdt vervelend omgevingslawaai buiten de deur. Omdat Panasonic ook heeft gedacht aan zaken als aptX voor het draadloze Bluetooth-gedeelte en de hoofdtelefoon als ‘hi-res’ omschreven wordt moet wat extra stilte goed van pas komen. Het frequentiebereik van de HD605N loopt van 4 tot 40.000 Hz, geleverd door 40mm drivers. Hierin is een uit honderden laagjes bestaand membraan verwerkt, wat door Panasonic toepasselijk MLF ofwel Multi layer Film genoemd wordt. Het dient te zorgen voor een precieze en lineaire weergave. Verder is gedacht aan een zo trillingsvrij mogelijke ophanging die vervelende vibraties en resonanties moet voorkomen.

Lange looptijd op accu

De actieve lawaaionderdrukking is in drie stappen regelbaar. Zo kunt u desgewenst toch nog wát omgevingsgeluid horen of u helemaal afzonderen van de buitenwereld. Door even uw hand op de oorschelp te leggen kan tijdelijk het omgevingsgeluid waargenomen worden; afzetten van de hoofdtelefoon is daarvoor dus niet nodig. Behalve draadloos kan deze Panasonic ook bekabeld gebruikt worden. Een ingebouwde microfoon maakt handsfree gesprekken mogelijk. Verder valt de stevige accu op, die in volgeladen toestand goed is voor tot 20 uur luistergenot. Tot slot is de HD605N opvouwbaar, daardoor neemt hij in de meegeleverde draagtas weinig ruimte in. Deze nieuweling is vanaf volgend maand leverbaar voor een adviesverkoopprijs van €299,99.